Aktuálně: 3 709 inzerátů210 261 diskuzních příspěvků18 251 uživatelů

Korela odmítá jíst i pít

anonymní (neregistrovaný) 26.06.2012, 11:47:08 xxx.xxx.48.155
Dobrý den, žádám všechny moc o radu. Před dvěma dny se mi zranil papoušek. Narazil v letu do zdi a ted nechodí, jen se válí na boku, nechce jíst, pít, nechce aby na něj kdokoli šahal a je agresivní:( Veterinářka mu dala injekci proti stresu a tak ale asi to moc nepomohlo. Dostala jsem pro něj výživu, ale žádným způsobem se mě nedaří ji do něj aspon trochu dostat. Zkoušela jsem vše, přes kašičky, stříkačky lžičky mu to dát, ale jakmile se k němu někdo přiblíží, strašně se bojí a plaší. Bojím se, že pokud ho budu chytat do ruky a cpát mu to silou do krku, bude to už moc velký stres. Nevím co mám dělat, prosím rychle o radu. Děkuji
Romana (neregistrovaný) 14.07.2012, 07:07:25 xxx.xxx.127.194
Dobrý den, mohu se zeptat, jak je papouškovi? Stalo se nám, že náš papoušek narazil do dveří a spadl na zem. Je to už asi 6 dní. První dva dny vše v pohodě a teď už nežere, nečisti se a nechce lítat. Jen když musí. Přestal mluvit. No prostě se bojím, že umře. Děkuji za odpověď. L.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.