Aktuálně: 3 424 inzerátů217 526 diskuzních příspěvků18 334 uživatelů

alexandr maly dotaz

anonymní (neregistrovaný) 26.05.2012, 14:28:34 xxx.xxx.112.110
mela bych na vas chovatele dotaz.mam 4 alexiky male a lidi se me ptaji zda se mlade z budky(odchov pod rodici)ochoci na mazlika.ted budou vyletavat z budky takze cca 3 tydny jeste budou u rodicu a pak by byl odber.ochoci se mlade z budky,ja vim asi to nebude jako rucne dokrmeny.dekuji moc
anonymní (neregistrovaný) 26.05.2012, 20:18:28 xxx.xxx.247.113
Z mojej vlastnej skúsenosti alexander z chovu nebol ani po roku snahy taký prítulný a dôverčivý ako ručne dokrmovaný. Prvý krát si zobral niečo z ruky asi po 2 mesiacoch. Na ruku sadol asi po šiestich, inak len na plece alebo bidlo držané v ruke. Takisto zo začiatku bol problém s návratom do klietky. Odporučil by som teraz mladé odobrať a ešte 3-4 týždne kŕmiť ručne. Inak budú dosť plaché. Záleží aj na vtákovi ako jedincovi. Ten ktorého mám ja už 4 roky mi dovolí všetko, ale nesmiem ho hladkať. Neznáša to, neviem prečo, ruky sa nebojí a má aj rád škrabkanie na hlave alebo brušku.
anonymní (neregistrovaný) 26.05.2012, 21:39:35 xxx.xxx.112.110
ja jsem taky premyslela ze bych dokrmila ale nemam zkusenost a tak se ani do toho nechci poustet

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.