Jak poznat pohlaví korel?
Mam Problem rozeznat korelu bilou nevim jestli mam samici nabo samce ?
Zdravim, muzete mi prosim nekdo poradit? Jako prvni jsme koupili samicku a ted se ukazalo ze je to samec. Tak jsme vzali k nemu samicku ale po trech dnech zacala zpivat stejne melodie jako umi samec a vubec se k sobe nemaji. Tak bychom neradi aby jsme meli zase samce. Jsou mu/ji 4-5 mesicu. foto prikladam. dekujeme za kazdou odpoved
anonymní: pripojim se nechci zakladat nove tema,korelka je letosni nar.8.4.chtela jsem se zeptat co je to za mutaci dekuji mocc u tohoto paru ji mam poprve
- ');" onmouseout="UnTip();">
Je to perlová korela.
Honza: Dvě otázky: 1) Jde nějak poznat pohlaví bílé korely, ať již dospělé, tak i mláděte ? 2) U dospělé šedé korely pohlaví určit dokáži podle zabarvení, ale někde jsem četl, že u mláďat to vlastně nelze určit, protože každé mládě vypadá jako samice a až po čase se změní vybarvení. Jsem začátečník, mám letos první odchov a potřebuji určit pohlaví mláďat, abych si mohl založit nový pár. Děkuji
Zistiť sa dá prípadne s DNA alebo je aj dobré skúsiť takto: chytíte si korelku aby bola hore bruchom a nad ňu dáte ihlu a keď bude ihla robiť krúžok tak to je samička a keď iba vodorovnú čiarku tak to je samček.
Dobry den,
Chtela bych se zeptat zda li je mozne rospoznat pohlavi u teto korelky? :)
Mela by mit cca pul roku
moc predem dekuji a krasny den!
Ahoj u lutino (bílá, červené oči) má dospělí samec ocas bílý shora i zespodu, samice bílý ze shora a žlutý zespodu.