Zkuse dávat víc pestré krmení, klíčené, zelené...může to být že se jim něco nelíbí, poloha budky, velikost budky, velikost voliéry...Nikdy nevíte...Ale pár by to měl být! A jste si 100% jistá věkem?
Dobrý večer,včera jsem Vám odpovídal jako neregistrovaný,hned pod fotečkama. Chci se zeptat na pár věcí kolem vašich Roselek. Máte venkovní voliéru,jak velkou, umístění budky,velikost budky . .Podle odpovědí Vám zkusím poradit . .pěkný večer . .
Dobrý večer, venkovní voliéru máme je dlouhá 1,5 m, budka je zavěšena v pravém horním rohu a je kousek daná od střechy a tam rosely lítají . Moc děkuji
Dobrý večer,nechci Vás zklamat,ale délka voliérky pro rosely 150cm . .nooo je dost malá. Budka by měla být na nejméně frekventovaném místě,kde mají největší klid a taky i pocit bezpečí . .Rozměry budky 30x30x 50cm .. .Nikdy se mi nestalo,že by mi nezahnízdily . ., jen v malé voliérce o rozměrech 150x 130x200cm mi neustále do budky nakukovali a pak špatně seděli,prostě jim to tam nesedělo. Umístil jsem je do 3metrové voliéry a vše se najednou obrátilo a vyedli ihned 6 mladých . . Zkuste popřemýšlet, napsal jsem Vám jen mé postřehy a zážitky . .usudte sám . .hodně štěstí . .