Aktuálně: 3 734 inzerátů212 263 diskuzních příspěvků18 280 uživatelů

kakariky--vajíčka

anonymní (neregistrovaný) 08.05.2012, 18:37:03 xxx.xxx.28.10
Dobrý den,mám doma pár kakarik a už tak 5dní se v kuse páří a nemají žádný vejce PROSÍM O RADU,DĚKUJI
Lenka (neregistrovaný) 08.05.2012, 19:53:35 xxx.xxx.174.89
Jak se říká **vyčkej času jako husa klasu** :-)))) Ne, vážně pokud se páří vyčkejte, vajíček se jistě brzo dočkáte.
Marta (neregistrovaný) 10.05.2012, 11:30:30 xxx.xxx.106.123
Dobrý den. Pokud nevadí přidávám se do této diskuze s dotazem: Kakarina nám sedí na 4. vajíčkách již 28 dní a nic. Podle pohledu do budky to vypadá, že z těch vajíček nic nebude ( žlutá, nebo narůžovělá barva vajíček ). Chtěla jsem se optat zda mám po nějaké době vajíčka odebrat, jelikož mi kakarina začala strašně pelichat ( respektive mám pocit, že si peří vyškubává sama ). Celé břicho, už to začíná i na křídlech a pod krkem. S krmením se snažím se vším dle instrukcí jiných chovatelů, bohužel vaječné míchanice se ani nedotkne, už jsem ji zkoušela na všechny možný způsoby, sépiová kost je tak jak jsme ji koupili před měsícem, ani se jí nedotknou, jediné na co se dá ještě přemluvit je minerální písek který mají neustále v misce. Jinak sní vše hlavně proso a semena slunečnice, na těch se může užrat. Prosím o radu, jak s těmi vajíčky tak i s tím pelicháním zda to není něco vážnějšího, když se vykoupe vypadá opravdu jak marťan. Děkuji za info

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.