Já jsem delší dobu neměl přístup k internetu, takže napíšu můj stav až teď. Amazónci se krmí, ale jsou ještě mladí, králováci jsou už rozpeření, i přes krmení a páření nic nebylo, horáci nic, vymšěnil jsem samce a i když se krmili, už bylo pozdě, tak snad příští rok, korely mají tři vylecené mladé, penanti dvě vylétlé mladé a vousáči z druhého hnízdění dvě mladé ve věku 15 dnů. Je to jejich první hnízdní sezóna, oba byli jako domácí mazlíčci a samice se perfektně stará o mladé, volátka pořád mají maximálně plné. Koupil jsem druhý pár vousáčů, je od známého a už odchovali. Mám je dohromady s horákama a zatím to je bez problému, chci zkusit jejich společný chov, voliéra je velká 4x1x2, tak snad to vyjde. Samozřejmě samozřejmě s jakýmkoliv problémem je okamžitě oddělím a budu je muset maximálně sledovat.
Mláďatká Nobilisiek zhruba týždeň pred opustením búdky. Nedávno som bol na inom serveri istou chovateľkou označený za kšeftára, tak toto foto venujem špeciálne pre ňu, aby videla ako odchovávajú "kšeftári" Poctiví chovatelia, ako ona, ručne dokrmujú pre pražákov agošov a andulky a predávajú ich za nehorázne ceny. My "kšeftári zasa cenovo nerozlišujeme vtákov odchovaných rodičmi, alebo umelo. Dokrmujeme iba keď je to potrebné !