Aktuálně: 3 734 inzerátů212 263 diskuzních příspěvků18 280 uživatelů

čištění klece

Veronika Lesiuková (neregistrovaný) 30.04.2012, 17:24:36 xxx.xxx.199.30
Dobrý den, chtěla bych se Vá zeptat, jak často a kterými prostředky by se měla čistit klec pro papoušky? popřípadě jestli je nutné nějak ošetřovat například větve nebo jiný přírodní materiál donesený z venkovního prostředí? děkuji za odpověď
anonymní (neregistrovaný) 30.04.2012, 19:43:00 xxx.xxx.74.6
Vetvičky, bidlá a iný prírodný materiál neošetrovať, ale vymienať! Klietku umývajte bežnými čistiacimi prostriedkami a na dno šuplíka dávajte denne čisté noviny,alebo iný papier, ktorý po vytiahnutí šuplíka vyhodíte.
bellina (neregistrovaný) 01.05.2012, 08:28:17 xxx.xxx.174.89
Větvičky a bidla z venku donesené pořádně propláchnu pod tekoucí vodou, bidla vydrbu kartáčkem a přeliju vařící vodou z konvice. Nevím zda je očista dostačující, ale zatím jsem žádný problém neměla /začervení, vápenka.../ Klec pro mazlíka čistím denně, chemii nepoužívám žádnou. Venkovní voliéry dle potřeby zhruba jednou týdně. Misky a napáječky samozřejmě častěji :-) Hezký den
anonymní (neregistrovaný) 01.05.2012, 16:17:35 xxx.xxx.248.34
Já jsem si koupila přírodní octový čistič, jmenuje se to RinGo. Je to bez jakékoli chemie, barviv, konzervantů a bezva to čistí. Smrdí to octem pěkně, ale brzy to vyprchá a je to vpodstatě na všechno.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.