Michale, potvrdil jste mi, co jsem si myslela - bohužel 1 a 3 jsou spolu od roku 2010 a nic, nejdou k sobě. Přikoupila jsem tedy č.2 a čekám, jak se situace vyvine. dasa009
Jj, podle těch dalších fotek mi přijde ta vaše "stará" samice nějaká tlustší, nebo je nějaká nafouklá...Nebo je načepýřená...Pokud by byla vykrmená, tak to může být jeden z důvodů proč se nic neděje...Ale ten samec vypadá v perfektní kondici :) Tak snad nová samička oživí dění ve voliéře :)
takže - spároval se sameček nakonec s původní starší samičkou (č.3), po oddělení, kdy jsem mu nabídla tu mladou, začal krmit svou původní přes pletivo, takže jsme ho přemístitli zpět, pářili se a včera se objevilo v budce první vajíčko, konečně.... Nevím, jestli je rozhoupalo to, že byli odděleni, dva předchozí roky se k sobě vůbec neměli :-) Oba jsou 2008
když jsme u těch žlutobřichých - ví někdo z vás o nějaké mutaci těchto rozel? Bylo by zvláštní, při takové spoustě mutací penantů či pestrých, kdyby tady žádná mutace neexistovala... napište prosím