Aktuálně: 3 732 inzerátů212 257 diskuzních příspěvků18 280 uživatelů

krik u žaka

Pavla (neregistrovaný) 03.04.2012, 17:28:16 xxx.xxx.117.52
Dobrý deň, máme doma ešte len pár dní 4 mesačnú krotkú samičku žaka, nevieme si rady s jej krikom. Po zdravotnej stránke je v poriadku, je čulá, pekne papá.... len vreští... teda mám dojem, že vreští len keď vidí mňa. Keď ma nevidí, sedí si v pohode a ticho, akonáhle ma vidí alebo počuje začne kričať, nebojí sa ma, z klece mi ide na ruku, sedí na ramene, ale nie je spokojná, vreští aj vtedy - začne vydávať zvuky ako vrana. Nechce moc sedieť ani na klietke, ani na vtáčom strome, len na mne... a aj tak je nespokojná. Pavla
anonymní (neregistrovaný) 03.04.2012, 19:02:58 xxx.xxx.78.58
Musíte mít trpělivost, my máme mníška a dělal to samé, měla jsem podezření, že u chovatelky měli i vrány a on to od nich pochytil :-) Někdy občas taky zařve i teď, ale to krákání už v repertoáru naštěstí nemá. Když je u Vás, dávejte jí nějakou ňamku.
Movy (neregistrovaný) 03.04.2012, 20:08:34 xxx.xxx.88.195
Je to ještě mládě,jeho chování se bude vyvíjet a bude procházet různými obdobími klidu a řevu:-)Naší byl teď rok a za těch 10 měsíců,co jí máme,tak zezačátku hodně pištěla,když viděla kaši,pak už to nedělala,ale ráno,když byl manžel v obýváku,tak tak taky vřeštěla,ale teď už to nedělá. A v 10 měsících měla nějakou děsnou pubertu a to běhala po bidle večer a řvala jak pominutá,abych si jí všímala asi. Teď už to fakt nedělá,jenom mě zdraví popiskováním :-) Takže vydržte a hlavně-je to pták,papoušek,tak se nějak projevovat prostě musí. A to,že chce být u Vás,to je taky normální,ukazuje náklonnost k Vám....prostě jí drbejte na hlavičce a ona bude spokojená.Na to,aby byla třeba na kleci,jí musíte něčím zabavit-třeba jablkem na větvičce nebo piškotou....

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.