Jsou to teroristi :). Ještě neumějí pořádně lítat a tak když vezmu jednoho na sebe, tak se všichni rozběhnou za ním a skáčou jako skokani do vody :)) Jsou legrační.
Tak tomu říkám mazec, nostalgicky jsem se vrátil o pár let zpátky a připadal jsi jako malý kluk, který právě otevřel komiks....vyvedené téma :) pochvala
Děkuji za pochvalu. Chtěl jsem trošičku odbočit od vážných věcí k něčemu co potěší a polechtá na duši. Přece jenom zde toto fórum navštěvují i ti mladší přispěvovatelé, tak ať zde mají něco pro radost.
Dobrý den. A škraboškový byli odebíráni mnohem dříve než a. růžohrdlý a to, když ještě neměli kompletně celé opeření. To bylo kolem 20 dne života. Ptáci měli peří jen na křídlech a zbytek těla bylo pokryto prachovým peřím.
Ze začátku po 4 hodinách teď když jsou starší tak po 5 - 6 hodinách. Ze začátku asi první 3 dny vždy dokrmuji sondou, aby si ptáci zvykli na nově předkládanou stravu a pak krmím stříkačkou. Teď mi vždy sedí 4 hošani na ruce a krmím je všechny zároveň.
Dobrý den, táta mi přinesl fischeráka, který je starý asi 27-30 dní. vím že vylétává po 40 dbech. Potřeboval bych poradit, jak dokrmovat. umístil jsem do krabice dospod dal ubrousek(papir), a pripravil jsem si iněkční sříkačku. Můžu ho dokrmovat jáhly, nebo namočeným piškotem. Bylo to jediné mládě, přinesené z venku. Nevím jestli seženu směs. na dokrmování. Děkuji předem, prosím pište spěchá děkuji. Honza