Biker, tak to je dobré, ještě jednou gratuluju... :) Já doufám, že mi vyjde ta Oderská mlýnice... :) Největší kopec, jaký jsem kdy na kole jel, je v Beskydech na Kohutku, to je fakt masakr... :)
pro 57.93. Krásná :-)
Pokud nemáte autorský souhlas, je lepší vkládat jen odkaz na fotku či stránky. Výsledek stejný, ale provedení taktní, a někdy i počtem zobrazených fotek krásných ptáků přínosnější.
http://www.rainbow-wellensittich.de/
tak jsem dnes namontoval poslední lexan na "letnící"voliéry, bude tedy už po možném průvanu.
v případě markantního zhoršení počasí se na vstupní dvířka do krmné chodby připevňuje také tabule lexanu v rámku, takže i odolné andulky jsou zabezpečeny :-)
Pro Peťulu: pokud je fotka z odkazem na webové stránky jako reklama pro chovatele, tak se není nutnost mít autorský souhlas. Sama reklama s odkazem na chovatele a jeho webové stránky je pro chovatele víc než přínosná. Špatné by bylo uvést jen fotku bez jakékoliv informaci o vlastníkovi chovu.
Moc krásné...Pro Cone: Nemohl byste jsem dát ještě foto chov. zařízení i s chovanci? Koukal jsem na vaše stránky, ale myslim, že toho máte teďka víc, nejsou moc aktualizované. Pro potěchu oka-:) Díky Honza
Dobrý den . Musím všem moc pochválit fotečky svých svěřenců a koníčků . Moc rád tohle téma pozoruju a proto bych se na vás rád obrátil s prozbou jestli nevíte co je tohle za kytku . Měli jsme ji asi 4 roky . Přes zimu ji dáme na verandu do tepla na jaře zase ven ale letos už se jaksi neprobudila :-( Fotka není bohužel moc kvalitní lepší jsem nenašel .