Pro chataře, kteří jsou napnutí jak jsem dopadla s dalším přírůstkem do domu dávm fotku po příjezdu. Už je doma a už je můj. Co od něho budu očekávat já nebo on ode mě ukáže až čas.
Pro Coneho: viděla jsem Murka je to už starý pes. O ostaním si můžeme popovídat na chatu.
Leef: pokud jsi viděla u mě Damu, tak je velký ve třech měsících jako stará fena.
Zatím jsem jako prvňák při vstupu do školy. Už je to tak dávno co jsem měla nějaká štěňata, že koukám jako vyvoraná myš. Uvidím jak se s tímhle plemenem popasuju ve výchově. Belgičáci byli od malička trhlí a rychlí jako motorová myš. Skákali jako pružiny. Tenhle je rozvážný, pohodář, kouká kde co zblajznout dobrýho vypadá, že ho jen tak nic nevyvede z míry. Všechno se pozná časem.
Môj nebohý otec ich chovávál a krmil každý rok minimálne 20. Vtedy sa ešte krmilo ručne a on vedel vybrať i zabehnuté zrnko,chodili k nám ženské s husami so zrnkom s celej ulice.Teraz je situácia taká, že si ročne kupujem aspoň tri, jednu k hodom, ďalšiu kvianociam na pečenie a jednu na prípravu špeciality- rolády, ktorá sa podáva na studeno.
Vážený 74.60 hezký večer ,nerozumím tomu zaběhlému zrnku,jinak i já pamatuji když se krmilo šiškami .to aby byla velké játra a chutné husí sádlo.Sporák v kuchyni býval obložen šrotovými šiškami a husy se jimi cpaly až po záklopku.To už asi v dnešní době se nedělá a navíc to je snad i zakázané,Předem děkuji za odpověď