Aktuálně: 3 732 inzerátů209 891 diskuzních příspěvků18 243 uživatelů

Senegalec chov doma

Dalibor Velky (neregistrovaný) 19.03.2012, 13:29:42 xxx.xxx.106.113
Mám senegalce nespíž holku, je strašně hodná,přítulná,hravá a mám jí asi dva roky.Bojím, když jí koupím kamaráda, že ho nebude chtít.Mohl bych chovat senegalce na velkém balkoně(samozřejmně když je teplo).Děkuji za všechny odpovědi.
anonymní (neregistrovaný) 19.03.2012, 15:41:16 xxx.xxx.63.246
zdravím,samozřejmě že mohl.nemělo by ale na ně pálit slunce.jestli samička přijme samce je otázka.čím dřív to zkusíte,tím líp.já senegalce letním ve venkovní volieře se záletem a v zimě,v době odchovu,je stěhuju do bednové klece v domě kde mají kolem 20stupnů.odchovávají bezproblémů mladé,ale nekrmí je dlouho.musím tedy dokrmovat.
fylip
fylip 19.03.2012, 18:08:33 xxx.xxx.80.34
Dobrý den, Vím o zařazení naprosto ochočeného samce do páru a samec bez problému od tří let odchovává a to dokonce až na bidlo. Samička k němu byla dokoupena v jeho dvou letech. Já jsem v zimě sestavil pár alexandrů vousatých, kde byla samice naprosto ochočená, dokonce žvatlá pár slov, sameček byl polokrotký. Dnes už jsou poměrně zdivočelí a včera se dokonce krmili, pářili a navštěvují budku.
Peťula (neregistrovaný) 19.03.2012, 18:45:18 xxx.xxx.6.82
Taky mám zkušenost, mám senegalku, úplnou mazlinku. Dovezla jsem ji samečka. Vůbec mu nevěnovala pozornost, nereagovala ani na jeho zvuky, nepřijala ho.
Lenka (neregistrovaný) 19.03.2012, 21:15:19 xxx.xxx.238.151
V prve rade musite vedet, jestli samici mate nebo ne. Pisete "nejspise samice". Plne dospela jeste neni, takze podle zbarveni bych jen tak nesoudila, i kdyz - da se... Co se tyce prijmuti druheho papouska, muze se podarit a nemusi. Nekdy to trva i pul roku (zkusenost), nez spolu vydrzi v kleci. Musite mit prostor a dalsi vetsi klec, ve ktere by novy prirustek byl, aby si na sebe zvykali. Ne ze ho koupite a strcite do nove klece, jestli se snesou nebo ne.... Odchovavat pak takhle muzete, jak pisete.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.