Zdravim.....take gratuluju ke koupi.....mel jsem v planu si take dva pary Can koupit ale pro jejich narocnost na odchov a velkou citlivost na prostredi jsem si to rozmyslel.
Jinak mam dotazik.....u jednoho z mladych Tarantiku jsem spozoroval jine zbarveni hlavy a krku,jakoby olivova barva. Na te fotce to neni moc poznat ale rozdil tam je a chtel bych vedet jestli to je normalni. Jinak rodice jsou prirodni bez naznaku jine barvy.
Tak zdravím zase po delší době , pochlubím se s 1 vajíčkem u šedohlavých (UVIDÍME) a u tarantíků 3 oplozená vejce :-)
Jardo hlava na foce je opravdu zřetelně tmavší zda se však jedná o samce s tmavým faktorem si netroufám tvrdit to by nám spíše mohli určit pánové Oldřich nebo Mirek ???
Jinak pokud by se jednalo o tmavofaktorového jedince bylo by dobré jako protějšek sehnat také tmavofaktorovou samičku od takového páru by byla reálná možnost odchovu olivy ( pravdou ale je že úmrtnost olivových tarantů je veliká zvláště v době přepeřování ) pokud se pletu prosím opravte mě děkuji Michal
Zdravím všechny milovníky tarantíků .Taky už mám v boudě první 2 vajíčka tak uvidíme jestli se zadaří,samička sedí prvním rokek .
Ještě dotaz scháním samičku rok 10,11,12 děkuji. Marie
Dobrý večer , Marie máte pěkné tarantíky budem se těšit na fotky mladých , 5 oplozených vajec to je paráda já mám teď v boudě 3 čerstvě nakroužkované prcky . Dějte Vašim tarantíkům kus přírodní větve ocení to jejich zobáky a jejich nohy místo té hladké rovné kulatiny .... Naopak moc se mi líbí nápad z provazem ... :-) Michal
Pre Marie. Podľa čoho súdite, že vajíčka sú oplodnené ? Ak sú takej istej farby v skutočnosti ako na fotke, tak tie vajíčka sú buď čisté, alebo ešte je skoro posudzovať aké sú. Možno 3. od vrchu by mohol byť zárod.
Zdravím zase po dlouhé době , tak jak se daří Vám a Vašim svěřencům ???
Jinak jsem konečně začal s plánovanou výrobou nových dopufám že dost velkých ubikací pro Taranty ....
s pozdravem Michal