Aktuálně: 3 732 inzerátů209 893 diskuzních příspěvků18 243 uživatelů

Příspěvky uživatele

babs

babs
babs 02.03.2012, 16:38:48 xxx.xxx.206.37
Tak nemám mníška, ale amazoňana.Rozloučit se s ním musím když odcházím, jinak spustí bengál.Takže při odchodu:Buď hodný srdíčko a on odpoví Ahoj miláčku.Pokud spěchám a nestíhám, je řev, stejně odemknu a rozloučím se. To samé pokus se začnu oblékat a on nechce abych šla, spustí sám výhružným tonem:Buď hhodný, ano??!!Pokud jím to co on ne(on mé ne, ne já jeho zrní:)) začne s miláčkem, srdíčkem, ovečkou...do doby než dostane.Pak ani slovo.Večer, pokud si dlouho čtu a on chce spát, začne říkat:Chceš spinkat? a ráno když se mi nechce vstávat a on chce žrát čerstvé, začne: Chceš papinkat?A pokud to trvá, umí si odpovědět velice rychle:Vydrž....Myslím že pro ty, co mají jednoho takto ochočeného, na tom není nic k neuvěření.A p telefonu pozná kdo volá a podle toho se snaží odpovídat, osoby s kterými nemluví a kterým naopak řekne ahooooj hned, rozezná okamžitě :))
babs
babs 02.03.2012, 16:28:41 xxx.xxx.206.37
Mám amazoňana modročelého, 13 let....kec má velkou, se mnou je venku zrovna jako Váš...A pokud máte tu možnost, samičku mu kupte...zavčasu.Čím bude starší, tím horší ho bude s někým, koho mu přivedete do rajonu a k "jeho" páníčkovi komplikovanější, bude ji napadat.Já bych asi neváhala a pořídila..Navíc, stát se může cokoli, Vy nebudete mít tolik času z jakéhokoli důvodu (který nebudete moct třeba ovlivnit) a on bude mít aspoň parťáka, kterého jistě chce :)).Můj amazoňan má chlamidie už několikrát přeléčené, pořád je má v sobě (je nositel, sám není nakažen) od vylíhnutí nejspíš, takže tato možnost bohužel odpadá.
babs
babs 02.03.2012, 15:55:25 xxx.xxx.206.37
krááásný aroušek, moc, přidávám kontrolu pořádku v šuplíkách :)) amazoňana
Obrázek