Antibiotika ted dostal do svalu a dostali jsme glukozu a smes vitaminu do strikacek. Mame mu to davat po 4 kapkach co 2 hodiny asi.Mame od kazdeho 10ml a to jen do zitrka. Zitra rano jdeme na kontrolu.Takze uvidime, kazdopadne ted spi a zatim anio neji ani nepije.Aspon vodu davam na silu, ze ikdyz se ozene tak mu to dam nekolikrat at neco dostane, jinak jsme zkouseli jablicko a to ani neotevre zobak a kdyz dostane zdibek do zobacku tak to jazyckem vytlaci.Je strasne unaveny, pospinkava.. kazdopadne dekuji, zkusim co pujde :)
Mám aratingu jenday, narozen jaro 2010.Chovám jednoho jedince v bytě, s papouškama mám zkušenosti, jen všichni vždy překypovali zdravím. Diego dnes v noci skákal po kleci a vyváděl, vzala jsem si ho k sobě a jakmile usínal vrátila jsem ho do klece. Je chován v bytě. Teď odpoledne byl úplně malátný, skoro se neudržel na nožičkách, ležel a měl poloroztažené křídla jako by se zlobil. Okamžitě jsem utíkala k veterináři, ten netuší co by to mohlo být.. Dostal antibiotika a vitamínky na doma. Máme mu dávat pít se stříkačky a krmit převážně ovocem. On mi však nechce jíst a skoro ani pít.Nedává mu moc nadějí jelikož to jde s ním z kopce strašně rychle. Mohl by mi někdo jakkoliv poradit co mám udělat navíc nebo něco udělat jinak. Jsem naprosto zoufalá, Diego je vedle mě zabalený v dece, usíná a jablíčka si nevšímá. Prosím budu ráda za jakoukoliv radu.