Aktuálně: 3 739 inzerátů212 166 diskuzních příspěvků18 278 uživatelů

Příspěvky uživatele

luciasek0801

luciasek0801
luciasek0801 26.07.2011, 22:21:49 xxx.xxx.1.14
Uznávám,správné to není.Je to pozdě,ale teď už to vím...Ale co po tom,když ptáka člověk zavře do klece,ať malé,nebo do voliéry,to je taky přece zbavení svobody a přirozeného pohybu..Nebo se mýlím?
luciasek0801
luciasek0801 26.07.2011, 17:57:26 xxx.xxx.1.14
A proč tedy každý říká něco jiného?Dva různí lidé,co papoušky chovají nám řekli,že když se křídla trošku zastřihnou,že to ničemu vadit nebude.Jak se v tom člověk pak má vyznat?!Teď si připadám,jako bych jim snad ubližovala schválně.Přitom jsem jen dala na rady lidí,o kterých jsem myslela,že tomu určitě rozumí ,když se chovem papoušků zabývají :(..
luciasek0801
luciasek0801 26.07.2011, 11:34:13 xxx.xxx.1.14
Korelky máme venku ve voliéře,ale občas i doma.Ohledně toho peří možné=>je možné,že to má opravdu z té voliéry,protože on je strašnej kaskadér,věčně skáče z těch vyšších bidýlek..S tím odčervením děkuji za radu ;).Jinak křídla jsme zastřihli na radu chovatele,od kterého jsme korelku koupili.(Řekl nám,že se tím nic nezkazí a že je to možná lepší,protože jak se dostane do nového prostředí,tak aby moc v kleci nemohl lítat a neumlátil se).Na začátku srpna to ale budou už dva měsíce,teď to samozřejmě necháváme dorůst.Udělali jsme tím snad chybu??Peří mu nepadá a lítá taky dobře.Jinak ohledně té druhé korelky co má něco s tím prstíkem,tak jí to nijak nevadí,ale k veterináři s ní přesto pro jistotu asi zajdu.(Vyfotit ji nelze,protože se prostě odmítá nechat,máme ji asi 14 dní,takže si furt zvyká).Pokud se mi to ale podaří,foto sem dám..