Tak Vám všem děkuji za rady.Ve zverimexu nám taky říkali, že by se 2 samičky nemusely snášet a zatím jsou v pohodě, tak možná až ta mladší dospěje může být agresivnější, je oproti té druhé starší živější, no uvidíme.Pořídit jim teď samečka, by asi nebyl dobrý nápad, to by se potom mohly kvůli němu klovat ne?Jakou máte zkušenost s odchovem?V bytě je to zřejmě skložitější, voliéru venku mít nemůžeme a balkon taky nemáme.
Děkuji za odpověď.Tak to mladý nebudou , když máme 2 samičky.-((A asi jsem se k otázce na věk špatně vyjádřila, myslela jsem tu vpravo.Ve zverimexu nám řekli, že jí jsou tak 3 měsíce, což je nesmysl, když tak byla přibližně stará i ta druhá a každá už vypadá jinak.Podle mě tak půl roku i víc?
Dobrý den, zasílám fotku k určení pohlaví, snad mi tu někdo poradí.Údajný sameček tedy vlevo? a samička vpravo celá tyrkysová.Prosím současně o určení přibližného stáří samičky.
Děkuji:-))
Dobrý den, prosila bych poradit. Nevím , zda jsme si opravdu koupili samičku a semečka andulky.Podle světlemodré barvy nad zobáčkem, by to měl být sameček, ale zdá se nám, že se mu začíná pomalu vytrácet, ještě víc blednout.Bude mladý, tak cca 4 -5 měsíců.Nevíte někdo náhodou, kdy se dá přesně určit pohlaví?Podle literatury to dnes není jednoznačné, vzhledem k různým mutacím.Samička už bude dospělá, zobáček má hnědý, ale zase jako by na jednom místě trošku prosvítala barva.Rádi bychom měli páreček, pro případný pozdější chov.Mohu zaslat případně foto.
Děkuji předem za rady a názory.