Ahoj, koukam že účastníku bude hodně. Určitě bych jel taky,ale bez toho upřesněného datumu to půjde těžko. Většina znás musí nahlásit dovolenou hodně dopředu
Chová zvás někdo Amazoňany modročelý? Prosím vás vložte nějaké fotky voliér ve kterých je chováte abych měl nějakou představu jakou voliéru jim mám postavit a samozdřejmě vlošte foto svích amazoňanů děkuji
Dobrý den chtěl bych se zeptat jak velkou voliéru by měl mít pár Amazoňana modročelého a jestli se mu musí v zimě přitápě nebo ne. A je jejich chov a odchov náročný?
Chtěl bych si časem pořídit pár papoušků žako a zajímalo by mě jestli jsou na chov nároční. Budu jim dělat novou voliéru která bude mít š-2m,d-4m,v-2 a vnitřní voliéra kam by měli zalétávat bude mít š-2,d-2,v-2. Chová tu někdo z vás žaky? A odchováváte mladé. Zájímá mě jestli jim v zimě přitápíte v kolika letech pohlavně dospívaj. Dejte sem fotky žaků a voliér ve kterých je chováte děkuji
Vylíhli se mi 3 alexandři a zůstali tam ještě 2 vajíčka. Včera jsem jsi je dal k uchu a v jednom jsem slyšel jak to tam škrabe a praská, tak jsem čekal že se dnes už vylíhne tak jsem se kouknul a nic. Dal jsem si vajíčko k uchu a už jsem tam nic neslišel. Myslíte že mládě ve vajičku zahynulo?
Má někdo fotku co tam má bejt vidět? Já to zkusil a viděl jsem bublinu a takovej flek a to bylo v takovej vodě nebo žloudku. Ty vajíčka jsou stara tak 20 dní
Dobrý den chtěl bych si pořídit pár alexandrů čínských a zajímalo by mě jak snáší zimů když bych je mel ve venkovní voliéře s možností záletu kde se netopí. a jáké pletivo je pro ně vhodné aby se mi neprocvakali ven děkuji. A jestli je někdo zvás chová tak může zaslat pár fotek
Dal jsem alexandrům malým budku. Samice začla lézt do boudy a samec ji začal napadat a u ucvak ji drápek. Tak jsem je dal od sebe a ted na sebe pořád volají. Chci se zeptat jestli je mám dát k sobě nebo ne
Mám vedle sebe pár červenokřídlích a pár nádherný. Je možný že by se mi papoušek červenokřídlí zakoukal do těch papoušků nádherných? Pořa na ně kouka a sedí u volieri papoušků nádherných
Chtěl bych se zeptat jak dávkujete kapky na odčervení. Chci je dát samici papouška královského a nevím jak velkou dávku jí mám dát a jak dlouho ji to mám dávat. Děkuji