Vím, že to sem nepatí.... ale nevím kam se obratit z dotazem. Včera se mi měla líhnou slepičí vajíčka v líhni ( slepičí zkouším poprvé ) Ale nic se neděje jak poznám že jsou kuřátka ve vajíčku živá?
Děkuji
Taky hezký den,
tak z 11vajíček se nám vylíhlo 9křepelek. Což si myslím, že je krásný. Jinak křepelky už zase sedí. Snad tentokrát z vajíček nesleze. Uvidím za 14dní.
Děkuji Vám za rady.
Dobrý večer, zajímalo by mě kolik se pohybuje cena u křepelek čínských a japonských. Třeba tady http://www.ifauna.cz/clanek/okrasne-ptactvo/krepelka-cinska-coturnix-chinensis/5729/ jsem našla cenu na čínský ( Přírodní kohoutci: 30–80 Kč
Přírodní slepičky: 80–150 Kč ), ale nikde jsem nenašla ceny pro japonky.
Nevíte někdo?
Děkuji
Dobrý den, myslíte že ještě zachráním křepelčí vajíčka od čínských. Dneska mi slezla slepička a to 3dny před líhnutím. Vajíčka jsem sebrala ( byla studená ) a dala do líhně která jede už týden. Mam tam slepičí vejce.
Co myslíte vylíhnou se? Jedno jsem omylem rozbyla :-( a byl tam prcek :-)
Dobrý den, tak křepelčata rostou jako z vody :-)
Jsou jim už 2týdny, ale jeden je pořád poloviční než ty ostatní a přitom žere, ale moc nechodí. Ani letky ještě nemá. Ostatní už začínají moužívat křidílka a jen ten mrnousek pořád nic jen na něj pořád šlapou :-(
Dávám fotku, aby byl vydět ten rozdíl ( mrnousek leží )
JJ pod žárovkou. Ven je tedy dám až celý opeří, nerada bych o ně přišla. A myslíte že už by nemusela bejt žárovka zaplá, když pokojová teplota ted je 24C.
Děkuji
Dobrý den, po prvé jsme odchovali v líhni křepelky čínské. A ted je v pondělí budeme mít 1.týden pod umělou kvočnou. A já bych se chtěla zeptat kdy je mohu dát do voliery k rodičům.
Děkuji