A co lihnete kuřata ja tetka mam nejčerstvějši kuřátka sesexka světlá columbia a amroxky jsou fakt užasny ze 17 vajec 17 kuřat at se vám daří chov a velká líhnivost.
Čau ja tetka lihnu mam 5 lihni jednu na 24 slepičich tam mam sesexky jednu na 60 slepičich 30 sesex a 30 leghorn třiti ma na 150 tam mam zdr wyandotky 50 ks hemšpirky 50 ks a maransky 50 čtvrtou taky na 150 tam sou 100 slepičich arokauna a 50 perliček a patou největší na 250 tam sou ruzne kačky jako jsou kajugy ruanske saske starorynske a nově ktere semn včas sehnal čárkované všechno se mi má lihnout 23 března akorád perličky a kačeny se mi maji lihnout o něco později potom zašlu foto aš se mito bude lihnout .Čau
Ja jsem si taky od něho kupoval 10 kuřic a 1 kohouta ale kohout byl tak agresivni že sme ho museli zabit tetka skoušim křižence vlašky a seseyky maji se mi lihnot 23 března a ještě tam vejce sesexky chovam sesexky totiš čistokrevně ale vloni jsem pravě udělal nový vybšh a tam mam 1 kohouta sesexaka a 10 vlašek .A pro Tomáše nejsou to např. banmatky .
Dobry den je mi 12 let a chtěl bych začít s chovem holubu s holubami nemám žadnou skušenost tak se nedivte jak dlouho trva než holubice vysedí holoubata a mužou se holubi lihnot v líhni a jaké je nejlepší plemeno pro začatečníka.Děkuji............
Dobry den chtěl jsem se zeptat jak jste spokojeni s Josef Tenora strejda mi od něho dal na Vánoce násadové vejce 40 ks a vylíhlo se mi 23 ks a chtěl bych si od pana Tenory slipky do chovu tak nevim jak ste snim spokojeni.
ja se taky přidam mam 26 křepelek jaonskych ktere se mi lihli 11 ledna ale na poprve snad dobre jo a vajička jsem dostal od strejdy na vanoce tak asi zitra přidam fotku