112.110: Proč zakládat nové téma? Přeci není takovej problém kliknout na poslední a nemusí nikdo postupně procházat celé forum :) A načítá se to stále stejně dlouho, vždy jen ta jedna aktuální stránka
Andulka se zlepšuje.. nechci to zakřiknou, není již tak apatická, už nesedí na zem. Stále nelétá.. ale leze po pletivu a sedí na bydílku. Odpoledne se obírala se sourozenci. Pokud se z toho dostane, tak to bude další andulka do chovu.
Byl jsem ji zkontrolovat, sedí pod stříškou kousek od křepelek. Snad se z toho vzpamatuje, je mi jí líto takhle ji vidět. Když tak bych v pondělí zavezl trus na vyšetření. Díky
Od pátého až šestého dne po vyletění už jsem ji neviděl žadonit o potravu u rodičů, krmila se sama.. potravu příjmá i teď. Vrozená vada by se projevila již dříve, a ne tak z ničeho nic? Nebo se pletu? Díky za odpověďi
Mám ji ve voliéře s dalšími andulkami, vlastvní odchov. U žádné jiné jsem nic takového nepozoroval. Je taková apatycká, stále jen sedí a po chvílích kroutí tou hlavičkou.
Zdravím, mladá andulka vylétla 3.11. zcela samostatná. Byla naprosto v pořádku včera večer, ale dnes ráno jsem ji našel, jak jen poskakuje po zemi a nelétá. Sedí na zemi a zaklání hlavičku dozadu a stále s ní kroutí z jedné strany na druhou.. tohle dělá i 5 minut v kuse. Když jsem si ji prohlížel ve voliéře, tak se nebála.. jako by mě vůbec nezaregistrovala. Nevíte co by to mohlo být (náraz do pletiva, není vidět žádné poradění) a zda se zlepší? Díky
Měl jsem před lety ochočenou dvě andulky, a když jsem jim pořídil do klece krmítko, s průhlednou násypkou z venkovní strany.. Tak obě andulky se "bavily" tím, že všechen obsah vyházela na dno klece. Zkoušel jsem jim i opětovně doplnit, ale znovu vyházely vše.. a to byly volně puštěné, ne že by byli zavřené v kleci a z dlouhé chvíle plundrovali krmítko.. I když byli na volno a zmerčili plnou násypku, tak rychle doklece a měly o zábavu postaráno. Pak dostali misku a bylo vyřešeno.
Obnovené téma, to napichnute ovoce je dobrej napad :) Chci se zeptat, zda někdo z Vas používá nějaké doma dělaná krmítka se zásobníkem(násypka).. Protože občas musím na služebku, a už se párkrát stalo, že přítelkyně zapomněla ráno ve spěchu nakrmit.. a tak ptáci neměli dopoledne co k žrádlu. Takže kdyby tam byl nějaký zásobník a zásoba na den či dva, tak bych byl klidnější.
Nebo myslíte že papoušci, když budou mít zásobník a zjistí že se to stále doplňuje, tak to budou rozhazovat všude okolo, dokud zásobník nevyhází? Díky za rady, případně fotky