Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, kde se dá v okolí opavy až hlučína koupit žrádlo deli nature. Obvykle ho kupuju v Přerově, ale teď jsem vynechal a známý mi ho zapoměl přivést.
Díky fylip
Přesně material nevím, ale vím že není škodlivé. Kupoval jsem ho přímo v Lanexu (největší firma na lana v Evropě) a bohužel ty které jsou na fotce od oriny už neměly a v nejbližší době prý ani nebudou, takže jsem vzakl tady toto.
Tak dneska jsem přišel ze školy a zašel na větve na ptačí strom pro Eklektuse :) Měl jsem ho hotoví asi za 1,5 hodiny a to počítám i cestu na větvě.
Tady nějaké fotky :) Ještě ho ale budu muset doladit. Nějaké hračky a šňurky s ovocem :)
Dobrý den,
Já mám austrálii taky ve volieře pouze s otevřenými zálety (i přez zimu), ale letos je budu schovávat. Má byt největší zima za posledních tisíc let a 3 týdny v kuse až -35, takže to nebudu riskovat. Jinak nádherný do austrálie patří, takže venku byt může, ale letos nevím nevím.
fylip
Nad tím jsem taky přemýšlel, ale ryskovat to nebudu. Mám kámoše, který má 2 králiky. Žádný velký chovatel to není, ale říkal že letos strašně zmohutněli a mají o hodně víc srsti, takže bude asi velká zima, a tak mi to říkalo už více lidí. Nevím jestli tomu mám věřit, ale těch ´´ náznáků´´ je poměrně dost.
fylip
Perfektní. Máš to dobře udělané, snad jenom krmítka bych když už jsi to dělal udělal formou otočných pultů. OSB deska je dobrá. Taky z ní mám voliery. Já teď budu stavět zimoviště pro senegalce a hned potom zimoviště pro austrálii. Normálně jí mám v otevřených záletech i přez zimu, ale letos má byt největší zima za posledních tisíc let, takže to radči schovám. Má byt až -35 stupňu 3 týdny vkuse,takže budu průběžně fotit a potom dám fotky. Doufám že v novém zmovišti senegalci zahnízdí... A tloušťku pletiva máš kolik?
Dobrý den,
Dneska jsem kontroloval budku senegalcům a zjistil jsem, že se proklovali dnem budky, které je hrubé 3cm. Budku už upravují cca 2 měsíce. Na stávající dno navrtám navou fošnu, aby zůstala aktuální uprava zachovaná, ale mám strach aby se neproklovali i tímto dnem. Proto bych se chtěl zeptat jestli je možné i u senegalců řešit tento problém tím že do budky navrtám odřezky z fošen libovolně bo stěě budky a jestli je senegalci budou oklovávat místo dna. O tomto způsobu jsem se dozvěděl v knížce Amazonci rodu pionites od Rosemary Low. Budka je ale celkém úzká, takže bych chtěl znát váš názor. Ještě doplním že je to budka kmenová
červenokřídlý i patagonci jsou nádherní papoušci. Červenokřídlé jsem měl, ale zemřela mi samice a tak jsem je nahradil královákama. O patagoncích jsem vážně uvažoval, ale kvuli jejich kiku jsem od nich odstoupil.
fylip
Pletivo se koupit v Přerově dá. K těm cedulkám, tak to je další téma které už je probrané nevím kolik krát. Ať si říkate co chcete, tak stejně všichni cedulky nedají.
fylip