Dobrý den,
Omlouvám se, ale podle mě to je jen další z provokativních dotazů. Člověk, který si už papouška v této cenové relaci koupí o něm předem něco ví a neptá se na základní věci den po koupení lidí na fóru. Pokud Pán zakoupil jen jednu aru, tak předpokládám, že si jí chce nechat jako domácího mazlíčka, jestli teda nechce časem přikoupit kus do páru a to už tomuhle dotazu vůbec nevěřím.
Fylip
Dobrý den,
U zpěváků se mi to nikdy nestalo, jsou to dobří rodiče, hodně lidí pod ně podkládá i mladé od jiných, vzácnějších australských papoušků. Bouřka je vyděsit určitě mohla, mi letos jen díky bouřky penanti pozabíjeli mladé a rozbili vajíčka.
Dobrý den Ivo,
Nikdo si tady svoje mindráky neléčil. Stejně jako Mirkovi by i mi připadala tyto stejné začátky IP adres, které se vzájemně podporovaly podezřelé a určitě bych to nebral za náhodu!
Cone, jestli myslíš i mě, tak nemáš co závidět. Slabší sezonu jsem snad ještě neměl. Odchovali akorát alexandři (ani ne do konce) a to to na začátku vypadalo nadějně u všech. Aspoň jsem dneska dostal pochvalu od kupujícího za pěkné mladé alexandry. Druhý už je taky zamluvený a bude kompletně po sezoně. Teď už se těším na nové amazonky a snad se příští rok konečně podaří postavit nové voliery.
Dále by se dali v kolonii chovat také Eklekti, ale na to by musela být dostatečně velká voliera. V jednom číslé Fauny jsem viděl i společný chov Amazoňanů venezuelských, ale vzhledem k jejich agresivitě bych to asi nezkoušel. Viděl jsem i společný chov králováků, ale bylo to ve velké volieře, rozměry odhaduji na cca 8x5m.