P. Cone přeji vám aby to dopadlo co nejlíp a obě vylítly v pořádku.Jak to u vás vypadá s vodou?Doufám,že nebudete muset prožívat stejný nervy jako před několika dny.Hodně štěstí
Cone,taktéž se přidávám k těm co vám drží pěsti a přejí si aby voda co nejrychlejc opadla a vrátila se k normálu.Doufám,že to váš chov nijak nepoznamená.
Jde mi o dlažbu na zem u pyrur a nandejů.Mají oproti austrálii řidší trus a i při pravidelným uklízení z betonový podlahy je to docela mazec.:-) Každopádně díky za názor.
Zdravím,potřeboval bych poradit jakou barvu dlažby použít v záletech a vnitřních voliérách.Chci dát nějakou matnou,stěny mám zatím jen štuk.Díky za Vaše názory.
Dobrý večer,já osobně mám u pyrur rudohlavých voliéru s venkovním proletem a zděnou záletovou částí.Proletový okno jim už nechávám otevřené,vzhledem k tomu,že nocují v budce,tak jim nezavíram prolet ani přes noc.Venkovní voliéry jsou ze tří stran obezděné a zastřešené sklolaminátem.
Pyrurám to vyhovuje,protože si mohou sami vybrat kde budou zda ve vnitř nebo venku.
Tuto neděli pokud se nic nezmění tak to bude Telč.Poslední dobou tam jezdí dost lidí a chovatelé od Tábora až skoro po Brno a od Jihlavy až do Rakouska.Už se těším co nového pořešíme s kolegy.
Zdravím p.Cone,to že jsou chováni málo a jsou opomíjeni mě taky mrzí.Budu se snažit,aby se mi je podařilo v letošním roce sehnat.Kolik se pohybuje cena za pár.Dík za odpověd a přidanou fotku.Jsou krásní ať tvrdí kdokoli cokoli.:-)