Príspevok 1.:
Prešiel 1 týžden čo su vtáci vo svojich novych volierach, v miestnosti je momentalne zhruba 12 stupnov nechcel som to hned prudko zvyšiť nakolko predtým mali vonku v budove zhruba 5. Snažím sa krmiť čo najpestrejšie a striedam to tak že raz dostavajú suchu zmes,raz čisto ovocie,tak vaječnu zmes a dalši den klíčenu zmes od DN. Zatial to vyzera že situacia sa vyvíja celkom slubne . Obe samice už obsadzuju budy po dnešnej kontrole su piliny dost rozhrabane ,plus nejake naštiepane čiastky driev zo stien budiek. Do vody podavam promotor, a je vidieť že vtáci sú naozaj v krasnom toku takže som zvedavy ako bude situacia pokračovať. Ďalší suhrn pridam opät o týžden, prajem úspešnu sezonu 2011
Pekný večer! Dosť ťažko sa to tipuje nie su to najlepšie fotky, chcelo by to lepšie detaily hlavy tak by to bolo jednoduchšie.Ale musím povedať že mate pekne rozely, sám považujem žltobruché za jedne z celkovo najkraších z celeho druhu a tak sa chystam že v roku 2011 si zložím 1 par tychto krasavcov.Chovu zdar a prajem úspešnu ssezonu 2011
4neregistrovany: tak davam fotku pre potechu oka,no proste alexovia su krasne vtaky uvažujem o tretom pare
Marty: čo keby si skusil aqaker a promotor možna by to pomohlo ja som mal prvu znašku od lutin 5 vajec všetko čiste druhykrat v lete 5 vajec jedno mlade,ale nekrmili a tak pošlo :( tak dufam že teraz to už vijde
ala: mohol by som poprosit foto tych dvoch striebornych samcov? Neuvažovala by si predat jedneho?
Pan cone tak to mi je ozaj lúto že takto dopadlo hniezdenie žakov, tešil som sa že časom pridate nejke pekne fotky. Tak snad sa amzonany daju pekne dokopy a dočkate sa časom nejakych prckov amazonanov
4neregistrovany: dakujem za pochvalu, a k tomu tematu povedal som si že ide sezona tak aspon sa popozerame komu sa čo ako dari u alexov. Inač krasna para snad sa ti tiež podari odchov a ešte k tym alexom čo si menoval do buducna tak ja som si toho roku kupil mlady tohtoročny par alexov činskych a to už je fakt krása
Marty: díky za želanie, taktiež ti musim pochvalit voliery ozaj pekna praca a snad ti to už vyjde u tej pary! Skušal si podavat nejake pripravky na lepšiu oplodnenost vajec?
Petula: dakujem pekne a som rad že ťa to zaujalo a že budeš verne sledovat priebeh sezony! Ja pevne verím že sa to tentokrat podarí
Petre: taktiež díky za prianie, a to s tym dokončenim to sme sa teda zhodli presne:D ale aspon že su už naši zverenci v novom a su spokojny
Tak Filipe dakujem za prianie ! Astrilde takisto pekne ti dakujem za pochvalu a prianie, a vítam medzi dospelými tajne dufam že sa to v novych podmienkach podarí
Jakube dakujem za pochvalu a takisto aj za prianie.Ohladom tych bydiel, bydla dávam raz tenšie a zase raz hrubšie zaleží to od toho čo momentalne mam narezane alebo čo mi dovlečeie kamarat z lesa takže je to rôznorode momentalne dostali tieto ktore boli doma na sklade:D
a teraz fotka lutino paru, cely tento komplex je vlastne akokeby moj vlastny darček pre mna k zajtrajším narodeninam, snad ma potešia aj nejake mlade alíky