Zdravím, tak ked sa pýtate na najlepši tak by mal byť čím väčší aby nim mohli vtaci v pohode bez ohrozenia preletovat, to je jedna vec ale zas druha vec je únik tepla ale to suvísi ako mate riešene voliery.Ale ked chcete konkretny rozmer tak myslím že 50x30 by malo uplne vyhovovat na bezpečny prelet oknom
No ja by som si tam vedel predstavit krasne Ary trebars Ararauny, ale k otezke myslim že pri takomto priestore to nebude problem v takejto australskej zmiešanej voliere takže pohoda
Jaro :D kdeže je ešte jar ved klud ludia je len 7.2. a už by sme všetci chceli sezonu sice je to tak ale nikde nespechajte rok bude dlhy a všeetko chce svoj čas!Prajem peknú a úspešnú sezonu. S pozdravom Matúš
Zdravím! Ja som takisto z kategorie ktorych doslova okuzlil papagaj kralovský,a tak planujem si tohto roku zložit mlady par. Snad sa mi to podarí a časom nebude jediny v mojich volierach.Prajem úspešnu sezonu 2011
Hlásim aktualny stav lutina vyhravaju 5:0 a u prirodnych je samica stale v bude a okusuje sepiu ale aj omietku zo steny tak predpokladam znašku snad behom par dní. Ako sa darí ostatným ktorí maju alexandre?
zdraím,ja som sa pred rokom takto oblbol a ked prišla jar mal som krasne preperenych 2 tokajucich a po sebe utočnych samcov,aj ked pri kupe to vyzeralo na jasny par,moja akože samice vyzerala tak jak vaš vtak na foto.Takže moj nazor je že je to samec,ja som teraz pozhanal2 samice ale to už su na sto%samice.Prajem uspešnu sezonu