nejlepší je mít čistí budník na snášení .Po umytí stratí vejice ochranní obal (po snesení rychle uschne).a po tom se vejice rychlejc kazí!
s pozdraven d.fojtík
ahoj martine promin ž ti odepisuji tak pozdě ,ale jestli ti to pomůže tak na hlavě kachny pižmové se vyskytuje souvislí kožní bradavičnatý utvar.který pokrývá celé líce a na čele předchází do masitích výrustků .U kačerů je tento utvar větší než u kachen patří to ke znakům pohlavního dimorfismu.A chtěl jsem se zeptat už se ti válí mladí?
s pozdravem David
dobrý den , prosím vás, moje slepice náhle onemocněla ,je načepířená a stojí na jednom místě . stalo se to i víckrát,a dnes zase!! někdy nese abnormálně velká vejice. Mislíte že to nemůže znést. a má vodoví trus a roztáhlejší kloaku . Nevíte co to je
Milá Dano kačer káčatum nic neudělá ,ale dal bych je do ohrátky vzlášt kvůli všeobecné ochraně. Ale když bude sních tak je ven nedávej aby neumrzli. dej jim tam seno a kachna je zahřeje.Ale vodu vyměnuj často aby byla teplá, a né moc tet v zimě, mohli by tam uvíznout a umrznout. s pozdravem D.F.
martine kachna pižmová noboli čínska sedí i 3 krát do roka a sama je bez problémů odvodí jsou to nejlepší kachní matky které mám. tet by měli znášet. ahoj