Aktuálně: 3 711 inzerátů209 942 diskuzních příspěvků18 247 uživatelů

Příspěvky uživatele

dolin404

dolin404
dolin404 17.02.2010, 21:54:58 xxx.xxx.1.45
Děkuji za postřehy a podporu.
Ne kameru tam nemám,..to bohužel ne,...No zítra se tam podívám znovu,..to už je + - pátý den a tak to zkusím znovu. To už by mohl být venku i ten druhý...snad!
dolin404
dolin404 16.02.2010, 22:30:12 xxx.xxx.1.45
Tak nějak kritickým pohledem ale zjištuji, že jak Konžští tak snad i tito žakové jakmile mají mládě tak klesne spotřeba (ale možná jem moje paranoia,..nevím) krmiva. U konžských se přes prvotní konzumaci "všeho" po vylíhnutí změní jídelníček jen na slunečnici....ale jen v poslední době,...u těchto žaků zatím jen,..jakoby.......nesežerou všechno..
......jen sem možná dal trošku moc,..ach jo...

Jinak strava pestrá - zrniny značkové, ovoce, zelenina, viatmíny (Vitamin EX - nebo jak se to jmenuje teď) + suchá vaječná All Pet -více druhů.....
dolin404
dolin404 16.02.2010, 22:21:14 xxx.xxx.1.45
Včerejší kontrolou budky jsem zjistil jedno asi 2-3 dení mládě a jedno vajíčko. Pár je odchyt u mně 7 let a toto je doslova vymodlená snůška. mládě jsem slyšel pískat jen první den. Včera bylo OK. Je to tedy první hnízdění.
Vybrat zu hnízda či ne? Loni co mně pap.Konžští zabili 3 mladé (a to předtím měli potvory 7 mladých OK..grrr) mám , obzvláště u těchto Liberijců trochu strach.....napoprvé je tosázka no,....
Na dokrm je všechno nachystané. Když mně se do toho ale nijak nechce!

Pár je to jakoby plachý, ale ne moji osobu a na chov.zařízení navyklý.

Nějaké rady?