Jirko, podle mého je ta klec na odchov andulek žalostně malá. Dvě andulky by v ní třeba přez zimu být mohly, ale představ si, že se ti odchov zadaří a vylítne ti tam například pět mladých. V ten moment tam máš andul sedm, a to už je na takovou klícku fakt mazec :-( Jinak jsem ráda, že si ty korelky odložil na jaro, ale být tebou vydržela bych ještě alespoň do konce dubna.
Jirko promiň,ale buď si mladej nebo blbej.Ale dělej jak myslíš,jen je mi líto těch ptáků...Všem ostatním se omlouvám za malou vulgaritu,je to z bezmoci těm ptákům pomoci :-(
Jinak dvouleté andulky už hnízdit můžou,ale také v teple.
Omlouvám se špatně jsem četla :-(...u vámi zmiňovaných druhů by mohlo postačit víše uvedené ,ale pokud chcete odchovávat teď na podzim pozor je třeba dát na teplotu v chovném zařízení.Na jaře je to jednodušší :-)
Pokud máte harmonizující pár obyčejně postačí vytvořit mu vhodné podmínky(prostorná klec či voliéra,vhodná budka,pestrá strava-klíčené zrní,míchanice,ovoce,zelené...)o zbytek by se ptáci měli postarat sami,ale u některých druhů je to složitější.Je těžké radit, když ani nenapíšete co chcete odchovat...