Honzo co chováš v těch klecích?Jaké jsou jejich rozměry?Souhlasím s panem Hálou, že zpěvák do klece nepatří.Je to voliéroví pták.Měl by mít velkou klec(voliéru).Ve voliéře vynikne jeho krása.Hlavně přírodních samců.
Ta klec je velice pěkná.S tím rozhazováním zrní.Někde jsem četl, že některé druhy austarlských papoušků jí raději ze země než z misky.Já dávám ptákům možnost si vybrat(kromě aymar, těm co spadne na dno klece už pro ně neexistuje).Dám zrní do misky.Položím do voliéry a pak trochu krmiva z misky hodím na dno voliéry.Andulky, korely a zpváci vždy jedí ze země a pak až na zemi nic není jdou do misky.
Souhlasím s Vámi že je to servis.Je to trochu přehnané ale pomysleli ste na to jestli pán nemá nějaké zdravotní problémy.Jednou scháněla paní na vozíčku apouška.Ale pokud pán nemá žádné zdravotní problémy tak je to trošku naivní myslet si že mu někdo doveze papouška.
Kdy už je chceme chovat ve skupině tak v opravdu velké voliéře.A voliéra by měla být jakoby dělena na části aby si ptáci mohli hájit své teritorium ale přitom by nikoho nenapadali.Ovšem já doporučuji zpěváky mít samostatně.