Pro Tamaru:viděla jste samečka je mláďatům trhá peří?Jestli je tak je možné, že mají genetickou vadu opeření.Vada opeření se projevuje, že korelám chybí peří od krku k chocholce.Ale jen v zadu.Pokud jim sameček škube peří a viděla jste ho, tak ho dejte do klece a tu postavte hned vedle jeho bývalé klece...Bude moct krmit mláďata ale nebude moci jim trhat peří.
Je dost možné, že černý pták(přepokládám, že je šedý, přírodní,) byl odchován dvmě perlovými ptáky, kteří měli rodiče šedé a tak váš pták štěpí na perlu.
Ještě pro neregistr:Co chováte Vy?Já to možu napsat.senegalci jsou pro neatraktivní druh.ale jen pro mě.to je jen moje věc co si o kterém druhy myslím, tak nevím proč mě nereg. napadá.Nevím vůbec co je mu do toho co si o čem myslím.Každý má jiný názor, takže je to celkem zbytenčé takhle se mě snažit slovně napadnout.
Pro neregistr.:Aspon nemám tak hloupé dotazy.;) A nemusím se stydět za to co chovám a zaregistuju se.;)dle toho co píše neregistr. se mi zdá, že moc o chovu neví.
Ale neznáme.Já je neznám.Dotazatel je nezadal.A jestli Vám je zaslal na mail tak je znáte.Ale já ne.Protože neznám rozměry voliéry neodsuzuji chov společně.Až budu znát rozměry tak potom můžu cokoliv vyloučit.
Senegalce doufám mít nebudu.Pro mě je to druh neatraktivní a nezajímaví.