Zdravím.Neoféma se snese s andulkama, korelama, aymara a dalšími neagresivními druhy.I s kánáry apod ale nesmíte dát více pár neofém spolu.To by nedělalo dobrotu době hnízdění.
U mě hlídá pes.A pokud uvidí nějakou myšku tak ta myš nepřežije.Náš pes je strašně rychlý.A s tí msklem, už jsem myš viděl lést i po skle.Myši jsou takřka k nezastavení.U mého známého co měl kanárky(už není mezi námi), se protáhla králičím pletivem o délce jedné hrany 1cm...
Zdravím.Já jsem dal budky už pře necelým týdnem.Taky jsem měl strach z toho jestli budou všichni dobře zahřívat, ale jelikož mám všechyn v novém složení a ne tam jak byli zvyklí(kromě pár andulí) tak si na budky i tak trochu teprve zvykají.
Souhlasím s paní gaiger.Korela bělohalvá je jen jedna z mutací korely.Často se poslední dobou píšou každá zvlášť.A s těma samcema taky problém nemám.Mám dva dohromady a jeden ze samců má dceru toho druhého.A vše je v pořádku.
Já sem měl pár korel a pár andulí spolu a bylo to nejhoprší co sjem mohl udělat.Ten rok sem odchoval 1 korelu a 5 andulek...andulka lozila korelám do budky, hnízdila tam a navzájem se otravovali..ted mám opět korely s andulamaa ale andule už si našli své budky..jsou zvyklé a korely zatím nic...pak mám ještě andulyk a zpěváky ale to moc nedoporučuju....
Jirko myslím, že teď nebudu mluvit jen za sebe.Toto téma už tu je, mám pocit že dokonce několikrát.Tak na co stále zakládat nová témata, když už to může být v jednom?
Zdravím.Podle toho co píšete by to měla být samička a to tření o větev je "páření" .jestli je to opravdu samice tak zřejmě snese vejce.Já bych koupil druhou korelu a těšil se s pěkného páru.Ovšem tu Vy nechcete tak zatím počkejte a uvidíte.
Já si myslím, že je kvůli teplotám, v zimě není moc papoušků na prodej, zdaleka ne tak moc jako v létě, a pokud by ste jeli v létě na burzu odpoledne a vezli papoušky, tak by jim to nebylo moc příjemné, možná by i někteří nepřežili...když bude velké vedro a oni se budou pařit v přenoskách...
Já se rozhoduji dle více kritetiíí...Hlavně podle nároku na prostor, abych se nepořídil něco pro co nemám dost velkou voliéru....POtom podle ceny aby to pro mne bylo dostupné no a na konec když už mám nějaké kandidáty tak si vyberu ty co mě prostě okouzlí..