a naozaj ak mozes odfot mi ich mno mozes odfotit kralovske,tie diamantove krizene zo zlatym ak mozes odfot aj ich kury dakujem.ja tu tiez dam foto zajtra pofotim a dam to sem
mno boli sa na nich pozrite aj s este jednym kamaratom co chce chovat.mnoale hned tu bol hacik moje bazamty neboli na nich zvyknute a oni chceli ist silou mocou do voliery tak sme slli, ale kohut si to nedal tak vyštartoval na jedneho kamarata a nohamy do jeho tvare mal stastie ze sa stihol stočit asik tak 6cm pred jeho tvarov inak by lezal v nemocnici.mno ja som ich varoval nech nejdu dnu ze maju pred parenim .ale potm si mal videt ako sa odtial pratali tak kohot zas dokazal ze je kral nad svojimuzemim.
jastne.mas pravdu uplne suhlasim s tebov.mno nwm ako by sa to dalo zohnat.ty mas toho krizenca zo zlatym vsak??mno uvidime a aj keby sa kupovali celkom čistokrvné priamo z dovozu tak by aj riadne vela stali co?
to ma tiez napadlo ale mal si to vidiet pekne sa pockaly kym sa nenastupia do radu a az tak zacali spolu pekne ist a hrabat ja romislam ze do rohi im nasypem hliny ohradim to doskamy .a do hliny nasypem mucne cervy a žížali co ty na to??