mno tak potom daj vediec co ides namiesto nich kupit.mno tak moje su v poriadku moje praveze cim dlhsie k nim nejdem,tym su kludnejsie tak nwm a de ich ides daT?
ok som sa zlakol ale tak ked je vsetko v pohode tak je to ok.mno a co mas daco nove? mno ja idem kupit krmidko aj napajacku bo ked im dam zranie do misky tak mi to vsetko rozhrabu a povyhadzuju
pekne ceny.inak vkladam tu foto .jedna moja kura kralovaka maa ostrohu.ma ju iba jednu a ostatne kury nemaju ziadnu nwm cim to muze bejt? je to pro ni nebezpecne?
ja som pocul, ze by mali ist borovicove,ze neopada ihlicie tak skoro.ale ani s jedli ja ho uz tento tiden asik dam taky ale mne to staci dat dako cez vikend.bo zatim som nespozoroval nijake insie spravanie.A ani kury zatin neviuzivaji tu rouru ako moznost ukritu mno
jj ber co mozes pana to ides dost hodne toho brat pocuvaj len vy na to mate podmienky u nas sa s tym tolko nezaobera u nas su mozno 3 take vecsie bazantnice. ves? a niesu u nas kupcovia nws de by sa dali predavat bazanty?