to nie je chovatelsa stranka volaky svaz chemicky....
a dneska som hladal po celom meste som mal cas po sloke kymm mi piel bus, daky caspopis ohladom chovu.. zevraj je chovatel,sa vola,ale nikde ho nemaju.
ahoj..ja chovam bazanty kralovske, mne minuleho roku, zacala tiez krivat kura.mala opuchnuty klb.asi do niecoho narazila. krívala asi mesiac, a vyliecila sa z toho sama a zije dodnes.samozrejme zapálena rana to je insie.
pridavam sa tiez....ja chovam kralovaky....viem,su uz pomerne hojne,ale aj tak som s nimy spokojny, staram sa o nich rad ci v zime ci v lete, aj cez dazd otmu idem rad dat aj cez sneh.a uz ich hovam rok aj 4mesiace....po tomto case,sa uz ukazuje ako som sa o nich staral.napr.mna v pohode pustia do voliery ked ide dakto iny kohout vydava varovne sygnaly a utoci...su kludne, peknea stavba tela, a su to zdrave jedince..mam z toho vazne radost,a som rad ze som ich zacal chovat...a este sa cchem pdakovat Mílovi za vsetky rady a informacie ohladom celkoveho chovu bazantov satyrov,.....a vela druhod Míla veškerá vdaka.
heh podobbne ale tak ja mam baterku na dinamko tak ked jdem presviecovat som skusil ci presvieti ciste vajce presvietilo potom som zobral vajce z liahne tam je pekny zarodocny disk asik uz 0,6cm velky a pekne ho bolovidiet dalsie vajce presvieti iba 1 stvrtinu z neho ostatok je cierne jedno je ciste a cez 15 nevidno nic vobec takze ddnuka daco je .mas podobny problem.mnoa kolky den ich mas v liahni? ja som ich mal 11 dni v liahni a uz som cez 15 vajec nevidel nic mno a ty? MARTIN?
no dneska som presvietil vsetkych 18 1 je ciste to nebude asik 2 je oplodnene plava tam taka ako gulicka 3 vajce je do tristvrte taka siva machula a stvrtka je cista-to bude ta stvrtka asik vzduchova bublina a 15 vajec je tmavych ze mi iich ani nepresvietilo co to moze byt? ked zaprdok som cital ze je to cite vajce so zilkou po okraji a na 11 dni nemozu byt zarodky tak rozvinu te tak co potom? hm?
ahoj prave mam v liahni 18 vajec bz.kralovskeho dneska su 10 den v liahni tak som ich skusal presviecovat a nevime ci su alebo niesu opodnene.skusal som a ja som vo vajci videl v špicke taky slaby tien je to ono? ci ne? prosim kto vie nech napise a ak mate pomoze aj fotka dakujem.
tak martin ako? liahen? uz mas kolki den vajccia? ja uz mam 4 den v nej v stredu budem prvy krat presviecovat a thy? kolo vajec mas v liahni? ja mam 18 bazantycha stale mi nesu do kopy ich mam asik 30
chcem sa spitat ze co je to ta doliahen je to daka nadoba alebo to je v liahni? len ze napr.sa neobracaju vajcia a tak? pls poradte mi ak mate potesi a pomoze aj foto dakujem predom.