pokud hnízdí letos poprvé tak se to s velkou pravděpodobností podaří.podavejte hodne bílkovin a nakličene zrní.jinak po odchovu mladych odeberte budku a kupte noveho samce.letos uz urcite budku nepredkladejte.samice bude velmi vysilena, at se daří jiří
cena andulek na jaře velmi stoupla ted myslim ty obycejne,ale zahy hned klesla a to uz i na 40kc coz je opravdu zdimani chovatelu.to pak hodne chovatelu neprodalo radsi nic a ted se to snad uz opet zveda.momentalne jsem prodal nekolik andulek jiz za 100kc aspon si mohu pokryt krmivo.snad se toopet zvedne uvidime
tato voliera je opravdu nadherna sam se asi necham inspirovat.jinak andulky by do tehle voliery urcite zapadly a bylo by to plny zivota.ale nejspis bych zustal asi jen u tech andulek.dosahnete vetsich odchovu a budeto velmi pekne barevne propojene
podle mého názoru je krmit papousky granulemi zbytečné a velmi drahe,ale záleží na tom jake kdo ma prostředku.napřiklad ja bydlim na male vesnici a mam k dispozici obrovskou škalu ovoce.sam si mohu pestovat slunecnici od mistnich zemedelcu kupuji velmi levne oves a pak uz jen proso. ktere tedy kupuju velmi draze a to ve zverimexu za 19kc/kg nemam totiz prostredky dostat se na burzy :(....
samička to s velkou pravděpodobností dokáže ovšem po odchovu hnizda odeberte budku a kupte noveho samceka a nechte je nechat hnizdit o neco pozdeji protoze bude velmi vysilena
ja si zatím nestěžuji teda snad možná že byl velký uhym mladych v budce ale jinak od peti párů zatím 27andulek.jinak korely mely čisty a rosely snad zahnizdí uvidime