přesně takovou volierku mam a mam v ni 2 pary andulek, ale znam chovatela, kere ju ma 150x90x100cm na vysku a ma v ni 4 hnizdici pary, přemýšlým esi nedam 3. pár.
Kolik jste měli nejvíce vajec u andulek? Dneska jsem kontroloval budky a u páru, který měl v 1. hnízdění 3 mladé, jsem objevil 13 vajec. Vejce jsem prosvítil a 5 bylo neoplozených a ty jsem oddělal, ale stejně se mi zdá moc aji těch 8. Míchanicu už 14 dní nepodávám.
bez háčků a bez čárek sem píše mnoho lidí a to proto, že je to rychlejší a jednodušší, ale napsal jsem to protože mě osobně jako moraváka to užírá a nemůžu to číst, protože tak mluví už i většina moraváků a to kvůli čemu? no kvůli filmům v obecné češtině, kvůli podobným diskuzím, hlavně kvůli internetu a přílivu nových lidí do vesnic ze měst na Moravě, ale za to vy "nemožete". Byla to prosba o zamyšlení nad sebou těch kteří tak hnusně píší jako je třeba slovo nejt, o kterém bych nic nevěděl kdybych neviděl tohle téma a neměl bych ponětí co to je.
ne nemozes je nechat tak jak jsou, oni si pary uz udelali mezi sebou a nikdo je uz od sebe neodtrhne, takze kazdy druh do sve voliery a pak to snad bude klapat
taky sem si rikal, ale zase lepsi napsat nez aby amazonan zbytecne uhynul kvuli neznalosti, jinak nez sem si porizoval ptaky tak sem si precetl min.5 knizek a navstivil hodne chovatelu a jeste porad navsevuji a kdyz to v 15 ti letech zvladam ja tak by to mohli zvalat i nekteři starsi, ketři uz maji auta atd.
aby jeste nezakazali inzertovat v casopisech, to bude asi po jezdeni na nastevy ke chovatelum a burzy jedine co nam zbyde. Takze kralovaci, cervenokridlí, kouřáci jsou v CITES?
neregistrovaná to si snad delas srandu okamzite ten jakoze "párek" z predchozi strany rozdel, krizila bys mezi sebou jine druhy a to se nedela, pro dalsi chov by byly mladí nepoužitelní, jak se tak divam, tak mit v jedne voliere fiseraky, skraboskace a ruzohrdly a delat si z nich páry to je pekna hnusota a blbost. Kup si od kazdeho druhu hejnko a chovej kazdy zvlast a nekaz chov techto krasnych papousku.