4 194.103: tak jste mě potěšil s tou volierkou pro droboť,pořád přemýšlím jak zamezit klukům ,aby nelezli do jezírka a netahali i z něj krom vody i ryby:-)).Takže to vypadá, že uzmu z vaší fotky nápad a zrealizuji:-))
Taky toho máte jak začalo teplo tolik? Že nevíte kam dřív, zda ptáky, zahrádku, práci, sport ? Já tedy ano, večer sednu k Pc, že se sepíšu na chat a když se probudím s hubou na klávesnici , kdy pc hlásí error, tak zjistím, že je půlnoc a všichni už jste pryč:-)).
Ale nebojte, snad dneska dovalím a bude sranda:-P...tedy pokud tam nebudu mumlat pod fous sama:-))
P.S. tady, tady bych to asi vyfikla pro droboť a možný odstav....
Přátelé , kamarádi,
došlo k jedné malé změně :
Místo konání bylo přeloženo ze ZKO Tuchlovice do Clubu Jana (v soukr.vlastnictví jakuba.ary) do Žiliny okr.KLadno.
Odkazy na ubytování v Tuchlovicích v hotelu stále platí (Žilina je od Tuchlovic vzdálena cca 2km), nebo zde je možna též rezervace (přímo v obci Žilina):
http://www.zilina-obec.cz/index.asp
http://www.zilina-obec.cz/informace-pro-turisty/d-23543/p1=1347 (Hotel-penzion sokolovna).
Veškeré další náležitosti zůstávájí nezměněny.
Přihlášky ,prosím, zasílejte do 15.května 2011. Hlavně z důvodu přehledu o zásobování proviantem:-))
4 Cone: no jen do toho, věk na to ještě máš.Zkušenosti taky a bude doma zas veselo:-)
4Orina: a jak to vypadá v hnízdě u toho epesního samečka?
4 leef:slibuju že zítra udělám dodatek k ptákovinám.Doháním víkendové (nedělní) resty :-))
Pokud jste smířený s tím, že za čas může smrček vypadat jak po čerstvém oholení, pak ano.Dávám andulkám i korelám do stojánku náletové smrčky a za čas je oškubou.
4Cone: parádně, jak jsem se těšila, tak jsem ráda za dnešek.Lidí sice bylo dost, ale dalo se to "ufrotýrovat":-), ptáků na stolech již méně,krmení dostatek.Krom toho mě potěšili maličkosti typu: na popovídání jsme konečně mohli sedět s chataři u stolu v klidu (což se jindy koná nastojáka), příjemné popovídání a tečičkou bylo to, že jsme nakoupili, pokrafali a stihli utéct policajtům, než rozdali pokuty(čímž se nechlubím),ale mě to potěšilo:-)).Takže za mě..paráda a...díky kamarádi od papouchů
Dobrý muži 109.90, umisťujte si váš příspěvek kde chcete, netuším proč se zas čertíte.Opět jste nepochopil, že to měla být jen narážka na to, že u nás začíná ,nikoliv chovná, ale lovná sezona a proto to do vašeho vlákna nevkládám, pokud jste si všiml.Nevztahujte to hned zas na sebe.Vůbec o váš příspěvek nešlo ,co se týče obsahu...
Dala bych to do "Sezona začíná" ,ale vy by jste mě hnali za infantilnost :-)).U nás také začíná sezóna, zatím se loví na "sucho" a bezpečně, až přijde hlad, vyrazí se do lesa na maso:-)
4Leef: nejde o to, že jsem šikovná..to se dokážu sama poplácat po rameni a říct si..holka je to dobrý:-)).Jde mi spíš o to, že bych ráda viděla i věci ostatních i bejkárny,kolikrát to udělá radost a popíchne k vytvoření jiný věci...toho bych tu ráda viděla víc a víc :-)), takže čekám i na tvé fotky..už se těším..
4 Ori: díky, no je mi jasný, že se mě chtěla zbavit, že žádná návštěva..ach jo :-))
112.110: kolikrát by těch inspirací bylo víc,kdyby si šikovní chlapy/i a ženský nemysleli, že to je samozřejmé a proč to sem dávat :-)), taky ráda okoukávám něčí nápady a inspiruju se...no třeba se to zlepší a bude tady toho víc.Jinak malinká aymara nevydržela.
4Peťula: jsi tu správně, všimni si stále té úrovně a klidu a slušnosti a tak to má být.Já jsem třeba ten, kdo na nabídku bude reagovat.I když je to ironie, že loni jsem jej sama prodávala a letos musím kupovat a čekat na úrodu , zda bude co prodávat:-))Ach jo, to se to motá...