Příspěvky uživatele
Ruza5
Tím samozřejmě nechci říci, že na to budu poukazovat, ale udělám si o dotyčném obrázek.na diskusi jej nevidím, pouze přijímám jeho myšlenky v texu... psaném... a i ten leccos dokáže napovědět.I o stylu vyjadřování.Tedy nejsem rejpal, ale vždy mě potěší někdo, kdo dokáže psát hezky česky:-)))
Ještě ohledě krmiva:, koukala jsem na anima cz, jsou kousek od nás.Tedy měla bych se vybavit:
Sépiová kost, jod blok, grit ,senegalské klasy a tedˇ: MELOSAN STANDART por andulky a PAPAMED pro korely?
A co ty napáječky, vodu do misky na zem je blbost kvůli znečištění, jak to máte řešeno? Koupíte ty malé do klecí? nebo závěsné?
Díky za odpovědi.
pročetla jsem celou horu příspěvků a chci se zeptat pro kontrolu:-))
Andulka by měla mít vel.budky: š 25/v 25/hl 15 ? A korela?
Moc se mi líbili kmenové budky, ale udělal by mi někdo i pro andulky a korely? Je to takové...mno...přírodní.
stavím volieru a začínám řešit vnitřek,jaká je max.tloušťka bidýlek pro andulky a korely? Může tam být velká haluz z borovice? Chlapi mi z lesa přitáhli vítězně mega větev, ale nevím zda by byla vhodná.Počítám, že pokud by to šlo, byla by tam stabilně, ostatní (vrba, jabloň) by se obměňovala.Mohu nafotit.
Poraďte prosím.