Příspěvky uživatele
Ruza5
Citace "Taky přikládám fotku hlídače, ale na páření papoušků se v tomto případě musíte doběhnout podívat sami. tenhle vám je jen ohlídá." z tohoto nepoznáte, že by Orina psala, že je to ona a její pes.Jak říkám nadsázka.Jinak kamerku bych také brala,sic mám zatím volieru prázdnou,ale na dvůr,kvůli šmejdilům by byla dobrá, už jen proto abych zjistila co se vlastně na dvoře děje, když mi chrníme (předpokládám, že se to dá nahrát? )
kdybych chtěla být mrcha,napíši: tak ji ukradněte,když je na chodbě za dveřmi, a bude se mít u vás lépe, ale to není to pravé ořechové ani legální.Obraťte se na nejbližší veterinární správu a tam vám konkrétně poradí jak postupovat.Držím palce, ať se vám to povede, udělt jednomu zvířeti zas lepší podmínky.
Ještě vnitřek pobít palubkama...
tak jsem tu zas s dalším dotazem.Co jiného, kromě křepelek, by šlo pod papoušky na zem do venkovní voliery?Začínám být zoufalá,sháním samičky křepelek a kde nic tu nic.Alespoň né tak blízko, abych pro ně mohla s prckama zajet.Jenom tak pro zajímavost,zkoušel jste někdo morčata pod papoušky?Jestlipak by to nědalo dobrotu?Jaký je váš názor?