Příspěvky uživatele
Ruza5
ve volieře jsem během dvou dnů našla zelené černě tečkované vajíčko.Mám tam letošní andulky (jeden pár loňský), takže budky neotevírám, letos od nich nechci mladé.A křepelky.Když jsem tak koukala na diskusi o vajíčkách, tak jsem si všimla, že andulky mají vajíčka bílá? Že by to tedy byla křepelčí? Poraďte prosím a co s tím? Nemohou se "vysílit"? Čínské by měli dělat hnízdo a sedět, totobylo jen tak v důlečku.A to včerejší bylo naklobáno.
Pro neregistrovaný: to je sice moc hezké, jenže né každý z nás umí anglicky :-(
www.vetlife.cz
Velvarská 1283
Kladno - Švermov
Tel: 777 762 679
e-mail: info@vetlife.cz
MVDr. Barbara Lensk� tel: 777 762 680 mail: vetlife@seznam.cz
MVDr. Iva Librov� tel: 739 005 927 mail: ilibrova@vetlife.cz
Luxol extra : schne cca 1 den,dobře se natírá, nutno dvě vrstvy ,použila jsem jej na morčetárnu a venek voliery.
Eternal akrylátový mat.: perfektně, rychle schne,dobře se natírá,jedna vrstva stačí, ale pro lepší kvalitu je lépe dvakrát.
U Eternalu, byť je vodou ředitelný, je lépe omýt rychle ruce, nejde pak dolů,luxol se smývá celkem snadno.
Použila jsem barvu: Palisandr -tm.hnědá a je krásně na ptáky vidět,jakoby tam pletivo vůbec nebylo.
Luxol: 135kč /plechovka
Eternal: 153kč /plechovka.
Obé natřené jednou vrstvou,jestli se bude něco loupat...uvidíme po zimě .
pevěn doufám, že ptáci nebudou oštipovat pletivo, větví na hraní tam mají dost :-))
odstín 0240 tmavě hnědý nebo 0250 palisandr / , tato barva má atest pro
použití v potravinářském průmyslu , je vysoce odolná proti povětrnosti , s
dlouhou životností , rychle zasychá
Tak vám nevím, někdo tvrdí, že se balakryl loupe, jiný že né, je mi jasné, že chtějí prodat, ale proč by zas na druhou stranu radili blbě, že?
Tak kdo máte ještě zkušenost,prosím, ať se mohu rozhodnouti:-))