4 Marty: Jirka mi to ukazoval proto, že si jako ženská dělám budky sama a potřebuji, co nejjednodušší řešení, jak otvory udělat.Jinak pro mě to nejen hezky vypadá
(což je také důležité), ale ptákům je to šuma fuk, i když většinou v přírodě..ano upřednostňují kulaté otvory:-))
Kritika, pochvaly..vždycky si z toho člověk něco vezme:-)), je pravdou, že bych tam i já udělala "pidi zálet", kdyby začlo pršet a k tomu foukat, ale to je jen můj názor, já jsem moc pinktlich:-)).Fotky dávejte dál, čerpáme z toho inspiraci a i potěšíme oko. Já také zastávám názor, že se to pod tou ipou+ palubky neohřeje natolik, aby jste musela připravovat pekáč:-), jak jsem psala ..na seníku to máme také , uskladněné seno tam bylo i v těch nejvyšších vedrech a bylo tam příjemně.Stejně tam jednou budou také plánované zálety:-)), držím palce a pak hoďte fotky svěřenců...
Tak předposlední fáze "prototypu", ještě zavírání, lino na dno šuplíku a misky a ještě bidýlka a je to. Asi půjde do světa a pustím se do lépe udělané a vyšší a hlubší..uvidíme :-))