Pro Peťulu: přestože mají v maštali plno větví na šplhání, jsou to dobří letci a zatím spíš lítají, ale pokud lezou tak je to pomalounku , hlavně nikamnespěchat, mělas pravdu, jsou prímoví.Jinak maštal focena dokola z leva do prava...
Nu, někdo jej vypaluje v troubě na plechu,ale to by jste na tom nechala ruce:-)), já do volier na dno prostě nasypu dovezený písek a je to.Moc to neřeším, sice jsem vám nepomohla, ale pokud by jste dávala tak 1-2x ročně trus na rozbor, kvůli parazitům, myslím, že by to mělo být ok. Počkám co poradí ostatní....
Trefil by mě šlak, šla jsem dodělat tu klec a zas mi chybí kousek lišty!! Jak já to měřila? Klobouk dolů před kutilama a truhlářema, kolikrát si říkám, holka vrať se k vařečce:-P.Tak co myslíte, co jí chybí? Kromě toho, že by potřebovala být větší, světlejší a profesionálně dělaná? :-))
Pro 204.249:děkuju, ono je to spíš tím, že se už 4tým rokem "válím" na mateřské, hlídání není a tohle jsou jediné věci, které můžu dělat i s dvěma prckama dohromady.Počkejte až půjdu do práce, ono toho času taky už moc nebude na tvoření :-)).
O jejich čistotnosti vím, většinu času budou ve venkovní volieře, jen přes zimu dom.Šetřím každou korunku, proto teď plastovou kupovat nemůžu, ono i 1tis.korun je pro mě darda, kor když teď budu kupovat ptáky:-)). Příští rok snad bude líp....
Bednová klec dostala jiný layout.-)), znovu jssem předělala dvířka a zadní stěnu nahradilo pletivo..vzdušnější, lepší pro lezení pro aymary.Ještě dokoupit laťky na začištění a je to.....
Takže původní vzhled...