Ahoj Dane, mrkni, prosím, na moje webovky na Okrasné jezírko, je tam vše, nu snad, podrobně popsáno, kdyby něco jsem téměř neustále na emailu nebo telefonu.Kontakty v profilu nebo na webovkách:-)
Ale kdepak v němčině...existuje strýček google, kde je překladač:-)), takže si to po lopatě přečtu v lámaný češtině.Bylo by to prima, chlubit se cizím peřím, ale kdepak jen uvádím v praxi nápady cizích :-)).Ty stránky,to je vždycky náhoda, vždyť víš, kolik času prosedím večer u PC :-P
Je to příjemné od vás číst pochvaly, ale já mám inspiraci na stránkách www.katharinasittiche.de, doufám, že je napsaná správně, tam chodím pro nápady.
Peťulo, pokud bych tam dala hobliny,mám obavu, že by andulky začali usurpovat své svaté právo na příbytek, písek je odradí do doby, než aymy přestěhuju do nové voliery, kterou budu předělávat.
JJ, souhlasím, rádi vás uvidíme na chatu mezi sebou, a to myslím vážně.Nemáme soukromý web, to by jste špatně pochopil, jen toto vlákno bylo založeno právě proto, že se tu neprobírají jen ptáci, ale i vše okolo.A právě a hlavně s humorem a lehkým přídechem ironie.Tedy se nemusíte cítit ukřivděn a opravdu přijďte si popovídat :-)
4 109.90 koukám, že jste asi nepochopil nadsázku :-)), nesmíte hned brát vše vážně a smrtelně vážně.Trochu nadhledu by to chtělo, špetku úsměvné ironie, žďobec humoru.Ale je fakt, že člověk jako tvor "nadřazený" obdařený vyšším IQ, než ostatní zvířata, se leckdy chová dosti hnusně nejen ke své vlastní rase , ale i ke zvířatům a celkově přírodě.Je hezké, že pár "kapek" lidskosti se někde sem tam objeví, leč ve větší míře ty "kapky"převálcuje lidská lhostejnost a krutost. Stačí denně pročítat zprávy....
4 Peťula:, nedělá to světlo...ano máš pravdu, jedna tmavá, druhá světlá, v říjnu přibydou další dvě do páru, až budu mít jistotu, zda jsou to samci, či samice, v sobotu je beru k chovateli na okuk.