4 Václava: pěkní:-)),pak dejte vědět, jak se budou dařit odchovy zážitky s nimi.
4 Lukas: jaká byla pořizovací cena? Tedy materiálu celkem? Jaké má rozměry? Máš tam šuplíky na dně?
Moc se mi líbí.....
Ahoj, dle p.Smrčka, který se aymarám věnoval zatím asi nejvíc v ČR (dle mého soudu), je lépe jeden, tři nebo pět párů.Budu je chovat příští rok ve skupině a tento lichý počet párů se pokusím zachovat.Uvidíme, co se vyvine.
4 sunflowersman: já nejsem ten správný "americký" typ, neběháme tu v maskách , ale je fakt, že se mi líbí ta barevnost a když to večer zapálím..hezky to vypadá.Jinak také používám klasiku:-)), jednou za čas zapálím 50ti cm prskavky a když doprskají, tak tam lupnu lampionky a klucí čučí z okna kuchyně do tmy na světýlka.Takže jedu takovou kombinaci.
Díky, ale jen doufám, že si nemyslíte, že to sem dávám kvůli pochvale, prostě jste jediní, komu se můžu pochlubit a kdo mě pochopí:-)).Manžel koukne, pokýve hlavou a jede na střelnici:-P
Jinak ta kreativnost, tomu se u mě říká workoholismus a mám obavu , že na to jednou dojedu, nedej bože abych byla pár dní v nemocnici a nemohla něco dělat.
Tady moje děťátka....