Odklopná střecha na panty (díky astrilde) pro výměnu větších větví, realizovat se bude na počátku stěhování domů a po přestěhování ven (pro velký úklid)
Tak jste mě tak "nakrkli" těma připomínkama k žebříku, že mi to nedalo a udělala jsem další.Větší už bohužel nezmáknu bez použití hrubé síly.
Délka: 155cm, váha: 4kg, průměr polen: 7cm, druh dřeva: buk, délka polen odshora: 31cm,38cm,41cm, vzdálenost mezi poleny44cm a 32cm, síla provazu 12cm, uchycení provazu:nahoře kroužky svařené, na polenech mega telegrafní spony.Pořizovací cena: 180kč bez počítání práce :-P
Takže , myslíte, že teď by žebřík vydržel nápor žaka?
Nu, napadlo mě velmi levné řešení.Kupte v domácích potřebách plastovou krabici většího rozměru.Dnem přišroubujte k pletivu nebo rámu , záleží na tom jak to máte) pomocí podložek a matek a misky vložte dovnitř, budou kryté ze všech stran.Plats nepromokne .Nahoru na krabici bych přišroubovala prkénko, aby i tam mohli sedat ptáci....
Já se vám z těch lidí zblázním, přes léto chtěli všichni modré a fialové andulky, nad zelenými ohrnovali nos a teď nastal boom zelených strak...:-)), kde je mám brát? A každý chce jen samečka:-P.Tak po podrobné prohlídce voliery jsem zjistila, že kromě chovných samců, tam mám dva samečky a asi dvacet samiček.Tedy to je pech (prosím berte s humorem)
Díky za názory, takže na tom zas budou skotačit střeďáci:-)).
pro Peťulu: to není pro mě, ale pro človíčky, co nemají možnost, nebo čas někam lozit pro větve a přitom chtějí něco přírodního a levného.Né každý má les za zadkem jako já:-)), to víš, že 2 m větev z buku s listím je zábavou na celý den pro andulky a aymary jo jo.
Ještě se zeptám, jak se potom na těch mega tlustých lanech dělají uzle? Dá se z toho vůbec něco kloudného vytvořit, když nebudu počítat jen natažené lano s jedním uzlem přes celou volieru ??
Tak teď bych potřebovala znát váš názor, vy co máte velké papoušky: je žebřík bezpečný?Vydrží aspoň chvíli? :-) Vrba průměr 5-6cm, provaz konopný prům.1cm.
Růža chtěla provaz né pro andulky a aymary,ale pro žaka.Proto se ptám těch, kteří velké ptakouny mají.
Není problém sehnat konopné lano, problém je cena:-)), ta už tak "chutná" není, např.při 5-6 m/300kč. A to ještě nepočítám uzly, které lano dost zkracují.No, něco vymyslím:-P