Aerforce:nádherné rozchodníky a fotky krajiny, škoda, že nemám tiskárnu:-), byli by z toho pěkné pohlednice.
Orina:tak jí sem ještě jednou házím a jsem ráda, že *kecadlo* funguje:-))
Evi, to jsou dvě holky.V maštali ještě čekají na zazimování další 4:2x přírodní,mauwe a tmavě zelená.Zatím sháním barvičky, na jaře nechám projít přírodním výběrem ve společné volieře a podle barev v budkách budu pokračovat dál.Ale to je ještě daleko:-P
Tak tentokrát se opravdu chlubím:-)), mé tři nejnovější přírůstky z Lysé: malá "almarka" kobalt, ještě hodně mladá vykulená jak sáňky v létě, lutino slečna a krasavice andulčí se jménem Orinka :-P (hádejte od koho ji mám?).
Ale jistě že je to možná barva:-), i černá a růžová a sytě červená a oranžová a pruhatá.Stačí jen zaběhnout do drogerie.Takhle se u handláků přibarvovali ev. odbarvovali koně s lysinama,když to chtěl někdo do páru do kočáru, tak aby byli stejný a dobře se to prodalo. Vždyť i ženský se přebarvujou v domnění, že budou hezčí:-P.jen tady ty zvířata se nemůžou bránit takovým blbinám od lidí:-)
4 Lenka: a právě protože je má každý, tak je také každý chce.Přes léto mi lidi vykoupili kompletně všechny modré a fialové, teď zas chtějí všichni zelené.A žluté perlové nebo žluté straky mi tu zůstávají.Zajímavé.
Takže správné označení je: světle zelená australská straka a ta druhá asi tmavě (z fotky to není moc vidět) modrá australská straka žlutolící (se špatnou kresbou, asi tam do toho jsou nakřížené i recesivní straky)
Naprosto úžasné fotky, ani bych nepoznala, že jsou naštvaní:-)), tak sem dám hnusnou fotky práce, kterou teď dělám, když si nehraju s dětma nebo s ptákama nebo v dílně.....stříhám a stříhám...
Pro Cone: také mám voříška a jsou to opravdu chytří lumpačiskové, žádná nemoc, spolehliví, přátelští .Ten můj sice nekouše jako obranář, ale funguje místo zvonku:-P
Inspiraci, no šorním po netu, manžel je taky kutil, tak občas poradí, navrhne lepší řešení a pak se předháníme, kdo to vymyslí lépe, ale faktem je , že hodně pomáhá net.
Jinak máte fotky z toho chov. zařízení? Taky bych se pokochala...
No máš recht, jenže: kdybych to nenatřela, tak se neschovají drobné "nerovnosti", když to natřu i vevnitř budou na tom dost vidět hovna a teď babo raď:-)).vzhledem k tomu, že to není na kšeft, ale pro mě, tak to nechám takto a po zimě se uvidí, jak ten vniřek aymary znečistí a podle toho přijmu opatření.-P