4Peťula: dóbro, bližší věci můžeme dojednat na chatu nebo emailem:-))
Tak, dostala jsem lupínkovou pilku, s nemocnýma dětičkama jsem stále doma, tak jsem zkusila svou trpělivost.Nu, sice mi párkrát praskl plátek, sem tam jsem ho vytrhla z držáčku (chce to jemnost a tu já postrádám), ale nakonec....
4Petula: ano, je od Oriny
4Zuzka: kdepak, ráda bych řekla že ano, ale je to odchov paní Oriny , já měla jen to velké štěstí, že jsem ji dostala darem:-)
Také mám andulky venku po celou zimu: podávám po celý rok i v zimě klasiku: různé druhy prosa, oves....na zimu přidávám slunečnici, kardi a lesknici a přimíchávám Deli Nature 94 s travními semeny.Senegalské klasy.Jablko,mrkev.Doma na topení do misek od nanukáče oseji proso a jak vzejde, dám jim jako chuťovku, nebo nať z mrkve.Jak již napsal Fylip přede mnou, jen dát pozor na přemrznutí zeleniny a ovoce .
4 L.Dienelt: nově zrekonstruovaná stará voliera.Na jaře jí osídlí aymary.Barva na pletivo: Eternal akrylát matný, barva:palisandr, cena 153kč. Natíráno molitanovým válečkem a je to paráda
Takže vzhledem k tomu, že naši první chataři jsou již dlouzí a mnozí než se proklikají na konec, mají fousy až na zem, dovoluji si otevřít chataře druhé.
Další aymary už jsou doma, cesta perfektní (bloudění nepočítám,na to už jsem mistr), velice příjemná paní chovatelka (doporučuji návštěvu!), ptáci krásní. Prima strávené pohodové dopoledne, cesta za to stála :-)
Tak tady jsou aymaří miminka:holka a kluk