Nu, v prvé řadě se podívejte na kroužek, zda je letošní (pokud je prodejce poctivec, tak má prostě letošní kroužky).Ozobí u takhle mladých ptáků by nemělo být úplně sytě modré a sytě hnědé.To mají staší a staré kusy.Na ochočení je asi nejlepší si andulku sám dokrmit nebo nechat si dokrmit, aby byla zvyklá od mládí na ruku. Zda se ochočí lépe samec nebo samička..záleží na konkrétním jedinci.Pokud si koupíte andulku tzv."divokou" tedy z venkovní voliery bez velkého kontaktu s lidmi (kromě krmení a čištění voliery), bude vám to trvat delší dobu a bude to chtít hodně, hodně trpělivosti, ale ochočí se.A jak řekl anomym nade mnou.Kupujte radši od chovatele, aby jste viděl, z jakého prostředí andulička pochází.Na burze koupím jen, když vidím něco "extrovního a zamiluju se na první pohled", což se mi ale ještě nestalo.Držím palce, a pak hoďte fotku:-))
4Matúš: krásné fotky, napadlo tě někdy z toho udělat kalendář?
4Peťula: děkuji moc děkuji, pořád přemýšlím, jak a kdy k tobě zajet:-)
No a trochu hand domáco:-- před tím....
Fylipe, naprostá paráda, protože já dřevo můžu, tak ty schody jsou pěkný, moc pěkný.Taky máme celý baráček ve dřevě, tak to je pak príma prostředí.Jenom, prosím..moc prosím, líp se fotky prohlíží , když nemusím lehat hlavou na desku stolu:-))
Fylipe, to si děláš srandu, že se tohle někomu líbí:-))? Ty brďo a my takovéhle staré věci štípeme do krbovek.Tak já toho nechám a pustím se do kšeftu:-))
Ahoj,
žádný inzerát nedávej.Přijedu si pro ní:-) nebo až povalíš k nám vem s sebou.Podle fotky (pro mě není moc zřetelně vidět) bych tipla sameček .Podobné andulky mám z jednoho hnízda...
Ahoj Aleši, máš to velice pěkné, vzhledem k tomu, že ulítávám na dřevu, tak jsi má krevní skupina :-), nevím proč jsi dlouho váhal s tak pěknými volierami se pochlubit.Jinak, jak čistíš ty venkovní výlety? A co bude ve volierce s trávou? Líbí se mi i ta úprava okolo voliery :-)
Pro Orinu: tak oslava byla včera tak náročná, že jsem kluky dala spát v osm večer a probudila se u nich v půl osmý ráno v neděli:-)). Posílám slíbený dort a mega hračku---
4Lucií: aymaří mimina se mají dobře, nikdo je nepere, drží spolu basu,už aby bylo teplo a mohli jít ven, volieru už mají připravenou na jar.
4EvaP: přežil hrneček? Takovéhle fotky miluju:-)) a taky vyprávění o lumpačinách domácích papoušků.
..nakonec jsem si složila krabičku na papírové kapesníky.Aspoň to trochu vypadá.Tedy pohled zblízka odhalí malé mezery a nepřesnosti, ale je to první prototyp..tak další snad už bude lepčejší:-P.Apropo: Vánoce se blíží...:-))